Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la Festa del Comerç Just i la banca ètica

A la fira hi haurà exposicions de solidaritat, jocs educatius, contacontes, xocolatada, teatre i tallers.

dijous 20 maig 2010

El Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou organitza la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica al Centre Cívic Municipal de les 10 a les 14 hores del proper dia 22 de maig. La fira acollirà una exposició de treballs realitzats per diferents centres educatius de Salou en matèria de comerç just, sostenibilitat i solidaritat. També hi haurà jocs educatius, contacontes, tallers per a infants i actuacions teatrals. L’acte també oferirà una xocolatada pder als infants i es repartirà material divulgatiu.

 

Enguany la Festa vol promoure una forma alternativa de comerç, el Comerç Just, que busca aconseguir unes relacions comercials més equitatives entre els països rics del Nord i els països pobres del Sud del planeta. D’altra banda, també es realitzaran activitats per explicar que és la Banca Ètica, com alternativa als bancs convencionals.

 

Maria Jose Rodríguez, coordinadora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Salou ha explicat que "considerem molt important explicar als nens i joves de Salou en què consisteix el comerç just així com promoure el respecte pels drets humans i laborals" i ha afegit que "esperem aquesta primera experiència tingui una gran acollida per tal de desenvolupar més projectes en aquesta línia a la nostra ciutat":

 

A l’acte participen l’Escola Europa, l’Escola Santa Maria del Mar, l’Escola Vora Mar, l’Institut Jaume I i l’Institut Marta Mata. També estarà present el Club Xic’s que entre els seus objectius té fomentar la solidaritat.

Document Actions