Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la I Jornada de Comunicació Turística: de la informació a l’emoció

La trobada, que serà gratuïta, analitzarà la relació que s’estableix entre els municipis turístics i els mitjans de comunicació

dijous 02 desembre 2010

L’Ajuntament de Salou i el Sindicat de Periodistes de Catalunya presentaran el proper dia 11 de desembre la I Jornada de Comunicació Turística a Salou on s’analitzarà la relació entre els municipis turístics i els mitjans de comunicació. La jornada que tindrà lloc al Teatre Auditori de Salou  començarà a les 9.15. La inscripció serà gratuïta i oberta a totes les persones interessades.

L’alcalde de Salou, Pere Granados i el President del Sindicat de periodistes de Catalunya a Tarragona, Ricard Checa, seran els encarregats d’obrir aquesta jornada que abordarà la repercussió mediàtica de les notícies en el Muncipis que centren la seva activitat econòmica en el turisme.  La jornada abordarà entre d’altres temes la comunicació corporativa en temes de turisme de la ma de Miguel Àngel Violan, formador de comunicadors i expert en gestió de crisi. La presentació d’aquesta xerrada serà a càrrec del regidor de Turisme de l’Ajuntament de Salou, Alberto del Hierro.

Es parlarà també del turisme de marca i les noves tecnologies en la comunicació turística. Entre els participats a aquestes jornades, es comptarà amb el director de l’Hotel Calypso, Benet Presas així com l’Alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, el periodista, Pedro Palacios i el Gerent del Patronat de Turisme l’Octavi Bono.

En la xerrada sobre Turisme i comunicació. El futur 2.0 intervendran el Director d’Institut Superior d’Estudis Turístics de la UdG (INSETUR), el Magazine de Turismo y Ocio Magazine així com el director del Master Gestió Estratègica d’Empreses Turístiques.

Aquestes jornades adreçades a periodistes i persones que centren la seva activitat i/o professió en el sector turístic també estaran obertes a estudiants i persones interessades en conèixer més a prop la repercussió i funcionament de la comunicació en l’àmbit que ens ocuparà.

 

 

Document Actions