Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la III Fira de l’Esport i el XVI torneig Juguem a la Platja

Nombroses entitats de Salou es reuniran el proper 21 de maig al Pavelló Municipal d’Esports per fomentar l'esport entre els joves de la ciutat

divendres 14 maig 2010

Salou celebra el proper 21 de maig la III Fira de l’Esport al Pavelló Municipal d’Esport que acollirà les associacions esportives de la ciutat.  Les entitats organitzaran tot tipus d’activitats esportives a la pista com judo, gimnàstica rítmica, aeròbic, patinatge i malabars.  L’objectiu d’aquesta fira és fomentar l’esperit esportiu entre els joves del Municipi.
Les associacions donaran informació a tots els interessats que s’apropin i els més petits podran gaudir d’activitats específiques per ells com inflables, sorteigs i se’l oferirà el berenar.

‘XVI Juguem a la Platja’
 
D’altra banda, el proper 22 i 23 de maig, de 9 a14 hores i de 16 a 19 hores, tindrà lloc el torneig XVI Juguem a la Platja  a La Platja de Ponent (al Costat del Club Nàutic).  Es tracta d’un torneig de futbol i de voleï adreçat a la gent jove de Salou tot i que també podran participar altres escoles del municipi.

Les categories seran : Aleví 10 i 11 anys(5 i 6è primària), infantil 12 i 13 anys(1 i 2n d´ESO) i Cadet 14 i 15 anys (3 I 4RT D´ESO). La inscripció serà gratuïta fins el 14 de maig al pavelló d’esports o a les escoles on es repartiran samarretes de record i trofeus pels classificats.
Per últim, el dissabte 29 de maig i el 30 de maig, tindrà lloc a la zona esportiva de platja una sèrie d’activitats enmig al passeig Jaume I on situaran porteries, canastes, xarxes per tal de poder jugar a futbol, bàsquet, handbol, volei-platja, escacs, badminton, tennis. Per tal de participar en aquesta activitat no cal inscripció, només ganes per participar

Galeria d'imatges

fira_cartell_10__copia.jpg
jUGUEM_A_LA_PLATJA_2010_copia.jpg

Document Actions