Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la IX edició de la Zambomba Flamenca Solidària

dimecres 22 novembre 2023

El proper diumenge 3 de desembre, a les 12:30h, el Teatre Auditori de Salou (TAS) acollirà la IX edició de la Zambomba Flamenca Solidària, un esdeveniment organitzat conjuntament per la Casa d'Andalusia de Tarragona i Província i l'Ajuntament de Salou.

Aquest any, acte té un objectiu benèfic molt especial: recaptar fons per al Pediàtric Càncer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'espectacle, que forma part d'una gira per diferents teatres de Catalunya, s'ha convertit en un dels més importants per aquesta causa. L'any 2022, en cinc actuacions, es van recaptar 37.846 euros, una quantitat que va ser lliurada íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Les entrades - a 10,18 euros - ja estan a la venda, tant en línia a través d'Entradium com en diversos comerços de la província. També es pot col·laborar amb una aportació a la fila zero, a través del compte ES51 0182 6128 4402 0381 4308.

El projecte de la Zambomba Flamenca Solidària va néixer el 2013 i, des de les seves primeres edicions, s'ha convertit en un espectacle de referència que atrau més seguidors cada any.

És un esdeveniment on la solidaritat i la màgia del flamenc van agafats de la mà, reunint els alumnes de la Unió Musical "La Flamenca" i la Hermandat Rociera del "Pastorcillo Divino", entitats de La Llagosta i l'Hospitalet de Llobregat, respectivament, per recrear l'autèntica zambomba jerezana. 

Gràcies a la col·laboració de la Casa d'Andalusia de Tarragona i província, l'edició de 2018 va aconseguir doblar la quantitat econòmica recaptada, assolint els 19.951 euros. Aquest any, l'objectiu és superar la xifra anterior i continuar contribuint a fer que l'Hospital Sant Joan de Déu disposi de millors instal·lacions i recursos per lluitar contra el càncer infantil.

Gràcies a la col·laboració de la Casa d'Andalusia de Tarragona i província, l'edició de 2018 va aconseguir doblar la quantitat econòmica recaptada, assolint els 19.951 euros

Cada any, l'espectacle es renova per mantenir l'interès d'un públic exigent i compromès amb aquesta causa, aconseguint omplir tots els teatres. Aquesta iniciativa simbolitza una fusió perfecta entre cultura, solidaritat i esperança, demostrant el poder de la comunitat unida per una causa noble.

Document Actions