Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la primera Copa Catalana de Marxa Aquàtica, el proper 19 de juny

dimecres 08 juny 2022

És una acció esportiva organitzada pel Club Excursionista Salouenc (CES), amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Encara queden places disponibles per poder participar-hi. Les persones interessades poden apuntar-se, fins el dijous, 16 de juny, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

També se celebrarà la 3a Trobada de Marxa Aquàtica, el mateix dia, al municipi

 

Salou esdevindrà, el proper diumenge, 19 de juny, el punt de sortida de la primera Copa Catalana de Marxa Aquàtica, organitzada pel Club Excursionista Salouenc (CES), amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i de l’Ajuntament de Salou i el Patronat Municipal de Turisme.

Encara queden places disponibles per apuntar-se, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). El període d’inscripcions finalitzarà el dijous, 16 de juny.

La Copa tindrà lloc a la platja de Ponent, al costat de la Base Nàutica, de 9 a 13 h. Se celebraran tres curses: la primera, la prova explosiva dels 50 m individuals amb pala; una segona, de 200 m individuals a mà nua masculins i femenins; i, per últim, la de 800 m binomi amb mà nua (cursa comuna per a binomis masculins, femenins i mixtes).

De forma paral·lela, se celebrarà la 3a Trobada de Marxa Aquàtica, el mateix dia, d’11 a 13.30 h, al mateix indret, mentre els competidors/es realitzen les curses. Amb aquesta iniciativa, es pretén donar a conèixer la pràctica de la Marxa Aquàtica com un esport més que es pot practicar a les platges e Salou. Aquesta trobada és específica per a no iniciats o practicants de la modalitat ZEN, de no competició.

En aquest cas, les inscripcions per a l’encontre es poden fer en aquest altre enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Aquest esdeveniment forma part del Circuit Català de Marxa Aquàtica, que tindrà lloc durant l’estiu, a sis poblacions del litoral català, com Salou, Creixell, Tarragona, Cambrils, Castelldefels i Roses.

Per més informació, es pot trucar al telèfon 608 178 816; o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@clubexcursionistasalouenc.cat

Document Actions