Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la primera edició del Campionat d’Aqua Beach Trail de Catalunya, aquest proper dissabte, 9 d’octubre

dimarts 05 octubre 2021

Es tracta de d’una acció esportiva organitzada, de forma conjunta, pel Club Excursionista Salouenc i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC); i que combina la marxa aquàtica, amb el trail (córrer per senders)

També se celebrarà la 2a Trobada de Marxa Aquàtica, el mateix dia, a Salou

Encara queden places disponibles per poder participar-hi. Les persones interessades poden apuntar-se, fins aquest dijous, dia 7, al web www.inscripcions.feec.cat

 

Salou acollirà la primera edició del Campionat d’Aqua Beach Trail de Catalunya, aquest proper dissabte, 9 d’octubre. Cal destacar que aquest certamen se celebra, per primer cop, al territori català, i combina la marxa aquàtica, amb el trail (córrer per senders).

Aquesta acció esportiva és organitzada, de forma conjunta, pel Club Excursionista Salouenc i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Encara queden places disponibles per apuntar-se, al web www.inscripcions.feec.cat. El període d’inscripcions finalitzarà aquest dijous, dia 7 d’octubre.

La prova comptarà amb dos circuits diferents: un de curt, de 3,3 km, passant per la platja de Llevant de Salou, el Camí de Ronda i fins a la platja dels Capellans. I un de llarg, de 7 km, que arribarà fins al final de la Platja Llarga. Els horaris són els següents:

  • Hora de la trobada: 9 h
  • Hora d’inici Cursa Llarga: 9.30 h
  • Hora d'inici Cursa Curta: 9.45 h
  • Hora final curses: 11.30 h

El punt de concentració i d'inici de les curses serà a la Zona Esportiva de la Platja de Llevant de Salou.

El mateix dia, també es durà a terme, a Salou, la 2a Trobada de Marxa Aquàtica, que té com a objectiu iniciar els que no han practicat mai la Marxa Aquàtica o en volen practicar la modalitat ZEN, que és de No Competició. L’activitat es farà a la platja de Llevant, mentre els competidors realitzen la seva cursa.

Ambdós esdeveniments estan inclosos en el Circuit Català de Marxa Aquàtica 2021, organitzat per la FEEC, en diferents platges catalanes, com Salou, Cambrils, Creixell, Castelldefels i Roses.

Per més informació, es pot trucar al telèfon 608 178 816; o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@clubexcursionistasalouenc.cat

Document Actions