Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la primera edició del Campus Pablo Beguer by Fútbol Emotion

dimecres 15 maig 2024

Del 15 al 19 de juliol, Salou serà l'escenari de la primera edició del Campus Pablo Beguer by Fútbol Emotion, una iniciativa que uneix l'entrenament futbolístic amb l'educació integral.

El campus, que tindrà lloc a l'Estadi Municipal Deportivo, està dissenyat per a joves d'entre 10 i 14 anys i busca promoure tant les habilitats esportives com les personals dels participants.

El Campus Pablo Beguer no és només un campament de futbol tradicional. Inspirat pels valors de la Kings League, el programa inclou entrenament específic amb una metodologia innovadora que utilitza elements com cartes, daus i escalat per fer cada sessió més dinàmica i atractiva. A més, s'ofereixen tallers de creació de contingut digital, destinats a potenciar les habilitats comunicatives i creatives dels joves.

Pablo Beguer, el qual dona nom al campus, estarà involucrat diàriament en les activitats, proporcionant orientació i consells basats en la seva àmplia experiència en el món del futbol. Aquest contacte directe amb un professional d'aquesta talla, és una de les característiques distintives del campus, que busca inspirar i motivar els participants a través de la figura d'un model a seguir.

L'objectiu del campus és doble: millorar les tècniques futbolístiques dels joves i, alhora, transmetre'ls valors com el treball en equip, el respecte i la superació personal. La idea no és només que els participants millorin com a jugadors, sinó que també creixin com a persones. 

Aquesta iniciativa promet ser una oportunitat única per a joves apassionats pel futbol que desitgen aprendre i desenvolupar-se en un entorn professional i alhora divertit

Amb un preu de 220 euros, les places per a aquesta experiència única són limitades. Les persones interessades poden inscriure's o obtenir més informació a través de la plana web del campus o contactant via Instagram a @campuspablobeguer.

El regidor Yeray Moreno recorda que, cada vegada més, Salou acull els 'campus' perquè és notori que "tenim unes excel·lents instal·lacions esportives"

El regidor del Foment de l'Esport, Yeray Moreno, satisfet per la iniciativa, diu que Salou està preparat a nivell d'instal·lacions per acollir esdeveniments esportius com aquest i remarca que els 'campus' comencen a ser cada vegada més, una realitat al nostre municipi. 

Document Actions