Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la primera trobada de Federacions de dones del Camp de Tarragona

Reunirà el proper dimarts dia 13 l TAS entre 350 i 400 dones

divendres 09 abril 2010

El Teatre Auditori de Salou serà l’escenari el proper dimarts dia 13 d'abril de la primera trobada de Federacions de dones del Camp de Tarragona organitzada per la Federació de Grups de Dones del Tarragonès.  Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de set de la tarda es realitzaran diverses activitats. Com ha explicat la presidenta de la l’associació Carme Càrdenas “la nostra voluntat és dur a terme un intercanvi cultural entre els nostres municipis i mantenir un contacte amb les diferents associacions”, ha explicat.
L’acte començarà a les 10 del matí amb l’arribada dels diferents col·lectius; a les 11 s’iniciarà la trobada amb els parlaments inaugurals que comptaran amb la presència del president de la Diputació; el president del Consell Comarcal del Tarragonès; la presidenta de l’Institut Català de la Dona; la presidenta de la Federació del Grup de Dones i, tancarà el torn de paraules, l’alcalde de Salou.
Mitja hora més tard, l’advocada i política catalana Magda Oranich oferirà una xerrada col·loqui i, una hora més tard, tindrà lloc una actuació musical a ca`rrec de Duo Harira. Posteriorment, se celebrarà un dinar entre les integrants de la trobada  i a la tarda, a les 17,30 assistiran a la representació teatral de l’Associació Salou Teatre.
A la trobada hi estaran presents els grups de dones del Baix Camp –la representació més nombrosa provinent de 28 municipis-; les associacions del Tarragonès amb una vintena d’agrupacions; les de l’Alt Camp amb 9 grups i també els diferents col·lectius de dones de Tarragona. En total, es preveu una afluència d’entre 350 i 400 dones.

Document Actions