Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la setena Cursa Popular de Primavera

El Grup Freesia espera arribar als 1.000 participants en un acte esportiu i lúdic que recapta fons íntegrament per la lluita contra el càncer.

dimecres 27 abril 2011

 

Un any més, l’Ajuntament de Salou col•labora amb el Grup Freesia en la celebració de la setena Cursa Popular  per a la lluita contra el càncer que tindrà lloc el diumenge dia 8 de maig.  L’hora d’inici de la cursa serà a les 10 hores del matí des del Passeig Jaume I de Salou.  Els participants podran triar entre dos modalitats de carrera amb diferents nivells de dificultat.  El primer recorregut tindrà  4 km de longitud i estarà adreçat a principiants menors de 12 anys i caminants. El segon recorregut  serà de 10 km i estarà adreçat a atletes més ben preparats.
Elaine McParland, representant de l’associació ha explicat  que “el nostre objectiu és superar els 6.000€ aconseguits al 2010 per a organitzacions contra el càncer a Espanya”. L’any passat ha recordat es van inscriure uns 700 corredors van completar el recorregut de les dues curses. Molts d’ells disfressats, donant així el to lúdic a la cursa.  De fet, gaudir d’un gran dia en família!
McParland ha explicat que  “de moment hi ha uns 300  participants apuntats però esperem superar els 1000 participants”.  Les inscripcions poden fer-se a través de la pàgina web de l’associació  http://www.freesiagroup.com/ fins el divendres 6 de maig i en el punt de sortida, fins 9.15hores del mateix diumenge dia 8 de maig.
L’alcalde de Salou, el . Pere Granados ha remarcat “que el Grup Freesia fa una gran tasca en la lluita contra el càncer” i ha “aquesta causa mereix l’esforç i el suport de tots per tal de tirar-la endavant”.
Els fons recaptats de les inscripcions es distribuiran entre diferents associacions espanyoles que promouen la investigació i el tractament del Càncer com l’Associació AFANOC, el Centro Nacional de Investigaciones Oncológicas o aecc.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions