Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la sisena Cursa Popular de Primavera

El Grup Freesia espera superar els 1000 participants en aquest acte esportiu que recaptarà fons per a la lluita contra el càncer.

dimarts 04 maig 2010

L’Ajuntament de Salou col·labora amb el Grup Freesia en la celebració de la sisena Cursa Popular que tindrà lloc el proper diumenge. L’hora d’inici de la cursa serà a les 10 hores del matí des del Passeig Jaume I de Salou. Els participants podran triar entre dos modalitats de carrera amb diferents nivells de dificultat. El primer recorregut tindrà 4 km de longitud i estarà adreçat a principiants menors de 12 anys i caminants. El segon recorregut serà de 10 km i estarà adreçat a atletes més ben preparats.

Elaine McParland, presidenta de l’associació ha explicat avui que "de moment hi ha uns 500 participants apuntats però esperem superar els 1000 participants com a l’edició de l’any passat". Les inscripcions poden fer-se a través de la pàgina web de l’associació http://www.freesiagroup.com fins el proper divendres i en el punt de sortida, fins 9.15hores del mateix diumenge.

L’alcalde de Salou, el Sr. Pere Granados ha remarcat "que el Grup Freesia fa una gran labor en la lluita contra el càncer" i ha "demanat la participació de tots els ciutadans per tal de col·laborar en aquesta causa".

Els fons recaptats de les inscripcions es distribuiran entre diferents associacions espanyoles que promouen la investigació i el tractament del Càncer.

Document Actions