Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la VI edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Costa Dorada Cup

Del 27 de juny al 3 de juliol 60 equips de 19 clubs i escoles de futbol sala participaran del torneig

divendres 25 juny 2010


 
La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou, el Patronat de Turisme de Salou i València Sport, han organitzat la 6ª edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Costa Daurada Cup que es celebrarà entre els dies 27 de juny i 3 de juliol de 2010.

El torneig es presenta com una competició oberta, donant d’aquesta manera l’oportunitat de competir entre clubs de procedències diverses. A llarg d’aquests 6 anys, el torneig ha acollit equips de països tan diversos com Austràlia, Ucraïna, Grècia, Portugal, Rússia o Bèlgica. Cal destacar la participació per quart any consecutiu de la Federació i Lliga professional Ucraniana.

A més, també cal destacar la procedència de clubs i escoles espanyoles, com els clubs professionals del Azkar Lugo, el Playas de Castellón, el Gimnastic de Tarragona, el Playas de Salou F.S., o grans escoles com la del Club Futbol Sala Azuqueca o Las Rozas Boadilla.

El torneig començarà el dia 27 de juny a les 22 hores al Pavelló de Salou on s’inaugurarà oficialment la competició. Els dies 28, 29 i 30 de juny es disputaran els partits eliminatoris en les localitats de Salou, Cambrils, Reus i Tarragona. El dia 1 de juliol, a les 22 hores, al Club Nàutic de Salou, l’Ajuntament juntament amb el Patronat de Turisme oferiran un sopar de recepció als clubs participants. El dia 2 de juliol, a partir de les 16 hores es jugaran les finals corresponents a cada categoria al mateix Pavelló de Salou, on un cop finalitzats els partits es farà el lliurament dels trofeus. El mateix dia 2 de juliol a les 22 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou es farà el lliurament del trofeu del Patronat de Turisme de Salou a la fidelitat amb el torneig així com el lliurament de premis als millors jugadors de la competició. Per a més informació poden consultar la web de l’organització http://www.torneocostadoradacup.es

Document Actions