Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull la VII edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Costa Daurada Cup

Des d’avui i fins el 8 de juliol 60 equips de 19 clubs i escoles de futbol sala participaran del torneig

dilluns 04 juliol 2011

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou, juntament amb el Patronat de Turisme i l’empresa València Sport organitzen la 7ª edició del Torneig Internacional de Futbol Sala Costa Daurada Cup que se celebra d’avui i el 8 de juliol de 2011 al pavelló d’esports municipal.

El torneig es presenta com una competició oberta, donant d’aquesta manera l’oportunitat de competir entre clubs de procedències diverses. A llarg d’aquests 7 anys, el torneig ha acollit equips de països tan diversos com Austràlia, Ucraïna, Grècia, Portugal, Rússia o Bèlgica. Cal destacar la participació per quart any consecutiu de la Federació i Lliga professional Ucrainiana.

A més, també cal destacar la procedència de clubs i escoles espanyoles, com els clubs professionals del Azkar Lugo, el Playas de Castellón, el Gimnàstic de Tarragona, el Playas de Salou F.S., o grans escoles com la del Club Futbol Sala Azuqueca o Las Rozas Boadilla.

Els dies 5, 6 i 7 de juliol es disputaran els partits eliminatoris en els pavellons de Cap Salou i el Municipal de Salou, el Pavelló Olímpic de Reus i els de Riu Clar i Camp Clar. El dia 7 de juliol, a les 22 hores, al Club Nàutic de Salou, l’Ajuntament juntament amb el Patronat de Turisme oferiran un sopar de recepció als clubs participants. El dia 8 de juliol, es jugaran les finals corresponents a cada categoria al mateix Pavelló Municipal de Salou i el de Cap Salou, on un cop finalitzats els partits es farà el lliurament dels trofeus. El mateix dia 8 de juliol a les 22.30 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou es farà el lliurament del trofeu del Patronat de Turisme de Salou a la fidelitat amb el torneig així com el lliurament de premis als millors jugadors de la competició.

Document Actions