Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull les III Jornades de Teràpies amb Animals

Nombrosos professionals abordaran els beneficis terapèutics i pedagògics de projectes educatius amb gossos

dimecres 26 maig 2010

Salou acollirà els propers dies 3 i 4 de juny al Palau de Congressos les III Jornades Técniques sobre ‘Interaccions Terapèutiques i Educatives amb Animals’ en les que es donarà a conèixer els programes específics de teràpies assistides amb gossos. En aquest cicle diferents professionals d’àmbits com la salut, l’educació, el treball social i la integració compartiran les seves experiències en aquest tipus de projectes.

Durant els dos  dies que durarà l’experiència, diferents entitats i centres realitzaran xerrades on explicaran la seva experiència sobre les teràpies assistides amb gossos per a  persones de la tercera edat, amb discapacitats intel.lectuals i físiques o col.lectius com el penitenciari. Entre les xerrades que es desenvoluparan hi haurà ‘El treball amb gossos per a la estimulació primerenca a la paràlisis cerebral”; “Programa de teràpia assistida amb animals en Autisme” o “Treball terapèutic amb animals per a nens i joves en un Centre Residencial d’Acció Educativa”.

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou, Montserrat Porter, ha destacat que “l’Ajuntament de Salou està molt satisfet de donar suport a aquest tipus de jornades que impliquen professionals de molts àmbits que aposten per desenvolupar projectes molt interessants en benefici de diferents col·lectius que troben en els animals una gran ajuda”.

Document Actions