Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull les IV Jornades de Teràpies amb Animals

Nombrosos professionals abordaran els beneficis terapèutics i pedagògics amb animals

dimarts 10 maig 2011

Salou acollirà els propers dies 13 i 14 de maig al Palau de Congressos les IV Jornades Tècniques sobre ‘Interaccions Terapèutiques i Educatives amb Animals’ en les que es donarà a conèixer els programes específics de teràpies assistides amb gossos. Salou acollirà els propers dies 13 i 14 de maig al Palau de Congressos les IV Jornades Tècniques sobre ‘Interaccions Terapèutiques i Educatives amb Animals’ en les que es donarà a conèixer els programes específics de teràpies assistides amb gossos i altres animals.

L’esdeveniment esdevindrà una trobada per promoure el debat i l’intercanvi d’experiències al voltant de les teràpies assistides amb animals per part de professionals i persones vinculades en els àmbits de la salut, de l’educació i social.

 En les diferents comunicacions de les jornades s’exposaran els beneficis que suposen l’aplicació d’aquestes teràpies en els col•lectius més vulnerables de la nostra societat. Experts de dins i fora de Catalunya ens parlaran de diferents temàtiques en relació a les Interaccions Terapèutiques com ara: geriatria, TDA-H, autisme, síndrome X-fràgil, paràlisi cerebral infantil, Asperger, trastorns psiquiàtrics, risc social, entre d’altres. Aquestes aportacions es complementaran amb una taula rodona amb participació de famílies, escoles i Administració i amb sessions pràctiques on es podrà observar “in situ” com treballen els gossos de teràpia i d’assistència. Aquestes IV Jornades estan organitzades per Carelia (responsable del projecte “tan amics”) i per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona i han comptat amb el suport de L’Ajuntament de Salou, la Diputació de Tarragona, Bayer HealthCare i el Col.legi Oficial de Veterinaris entre d’altres.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

IMG_2500.jpg
IMG_2500.jpg

Document Actions