Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull nous espectacles infantils per potenciar la marca de Destinació en Turisme Familiar

dimecres 16 juliol 2014

L’espectacle es realitzarà a la Plaça Francesc  Germà al davant de la Font Lluminosa. Els espectacles tenen una duració de 30 minuts i es realitzaran dos passis per dia seleccionat a les 18.30 hores i a les 20.00hores


El Patronat de Turisme de Salou  ha programat un conjunt d’activitats adreçades als més petits i les seves famílies amb l’objectiu de reforçar la marca de destinació en turisme familiar durant els mesos de, juliol  i agost.  En col·laboració amb PortAventura realitza un espectacle musical ambientat en la festa dels mexicans del mateix parc, amb la seva cantant que actua en directe  amb la participació especial de Woody i Winnie que delectaran als nens i  a tota la família.


L’espectacle es realitzarà a la Plaça Francesc  Germà al davant de la Font Lluminosa. Els espectacles tenen una duració de 30 minuts i es realitzaran dos passis per dia seleccionat a les 18.30 hores i a les 20.00hores.  La programació està prevista pel diumenge 20, dilluns 21, diumenge 27 i dilluns 28 de juliol així com pel  diumenge 3, dilluns 4, diumenge 10, dilluns 11, diumenge 17, dilluns 18, diumenge 24, dilluns 25 i diumenge 31 d’agost. També es preveu realitzar l’espectacle el dia 1 de setembre. Aquestes actuacions formen part d’un programa específicament pensat per famílies amb infants que visitin Salou, acreditada  amb la certificació de Destinació en Turisme Familiar. Durant el mes de juny, s’ha realitzat aquests espectacles amb un gran èxit d’acollida per part dels visitants.

Galeria d'imatges

portaventura.jpg
pajaroloco.jpg

Document Actions