Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull tres torneigs per gaudir de l’esport durant la Setmana Santa

El organitzadors del Torneig Tarraco-Mare Nostrum esperen poder traslladar el Campionat a les noves instal•lacions esportives del Vial del Cavet el proper any

dimarts 19 abril 2011

El regidor d’Esports, David Ninyà,  ha presentat avui el Torneig Salou-Mare Nostrum 2011 (futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol); la tercera edició del torneig Costa Daurada Cup de futbol i el Torneig Primavera Cup de futbol. Es tracta d’una sèrie de proves esportives que des del proper dia 18 d’abril ompliran d’esports la ciutat. Ninyà ha comentat que “des de l’Ajuntament sempre hem apostat per l’esport de base i per promocionar el nostre municipi internacionalment oferint una oferta variada i de qualitat pel que fa a proves i campionats”.

Torneig Salou-Mare Nostrum 2011
El Director Esportiu, Alber Viñas, ha estat l’encarregat de presentar el Torneig Salou-Mare Nostrum 2011. El torneig que es farà per primer cop al municipi englobarà els esports de Fútbol Sala, bàsquet, voleibol, handbol. Es tracta de la primera edició d’aquest torneig que ja es realitza des de fa 13 anys a Tarragona. Es tracta d’un torneig que neix amb la vocació d’oferir a altres esportistes la possibilitat de participar en un torneig en un marc que combina un escenari com Salou i uns dies de vacances.  Aquest torneig juntament amb el de Tarragona aporta 160 equips i 2.500 persones.  Viñas ha avançat que “esperem traslladar el gruix del Campionat Tarraco Mare Nostrum 2012 als nous equipaments esportius que es preveuen a Salou per l’any que ve” i ha afegit que “amb les noves instal.lacions és el campionat més gran de la província a Tarragona i un dels més importants a Catalunya”.
En aquesta edició es preveu la participació de més de 50 equips entre tots els esports que procediran de tota Catalunya (Girona, Lleida, Sabadell, Sta Coloma, Mataró, Barcelona, etc) i de fora de Catalunya. Aquests 50 equips, representen uns 500 particpants, dels quals 300 pernoctaran a Salou. Les instal•lacions esportives que es faran servir per aquest torneig suposa 10 pistes poliesportives ubicades en un nucli format per diverses escoles i pavellons esportius coberts on es disputaran tots els partits de totes les categories del seu esport.

Costa Daurada Cup
La tercera edició del Torneig Costa Daurada Cup de futbol 11 tindrà lloc a Salou i Cambrils del 21 al 24 d'abril de 2.011. Hi participaran 60 equips de futbol (19 de Tarragona, 22 de tota Espanya i 19 estrangers). Entre els equips internàcionals, hi participarà gent de Finlandia, Escòcia, Irlanda del Nord, Suïssa, Kènia, Perú i Kuwait. Per primer cop hi participen equips de Sudàfrica i Àsia.  La gerent de la empresa organitzadora, Pilar Aguirre, ha explicat que “vam fer una aposta encertada amb Salou quan fa ja set anys vam començar a organitzar aquest torneig al municipi, ara aquesta competició ha guanyat un gran prestigi”.

El CD Salou participa al torneig amb 6 equips tots els equips del club, excepte els minibenjamin que no existeix al torneig. D’altra banda, el torneig comptarà amb tres àrbitres de la federació holandesa amb la que s’ha signat un conveni de col.laboració.  A banda, de la competició els particpants podran gaudir de la part més lúdica com ‘la Festa Final Copa del Rey’ on els equips compartiran una estona tots plegats i la Festa sense alcohol en finalitzar el torneig.

Torneig Primavera Cup

D’altra banda, el Valencia Sport organitza la 6º edició del Torneig Primavera Cup de Bàsquet del dia 22 al 24 d’abril on participen clubs de tota Espanya i Portugal i es celebra en categoria masculina i femenina, júnior, cadete e infantil.

Els partits es celebren als Pavellons de Salou, (pavelló poliesportiu i Cap Salou, així com en el Pavelló Olímpic de Reus, disputant partits al llarg dels 3 dies.

La participació de clubs estrangers en el torneig serà nombrosa. Hi han participat equips de Noruega, Anglaterra, o Portugal, així com clubs espanyols procedents de les Illa Balears, País Basc, C. Valenciana, Comunitat de Madrid o Castella i Lleó fins a completar un llarg etcètera.

 

Galeria d'imatges

premsa1.JPG

Document Actions