Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull un any més la XIª edició de l’Spanish Open 2009

Més de 3600 participants ompliran el Pavelló Municipal d’Esports de Salou del 4 al 8 de desembre

dimarts 01 desembre 2009

Aquest  migdia s’ha presentat a Salou la XIª edició de l’Spanish Open 2009 que tindrà lloc els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports del municipi. El promotor de l'esdeveniment, Antoni Mas, ha recordat com “els balls esportius seran aviat reconeguts com a federació pròpia dins d'espanya, tot i que a Catalunya, ja disposem d'una federació reconeguda”.

Per onzè any consecutiu, i sota el Patrocini del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Salou i la col.laboració de l’Àrea d’Esports, la capital de la Costa Daurada es prepara per acollir una nova edició de l’Spanish Open de Ball Esportiu. Un esdeveniment que té un cost de 300.000 euros; dels quals 55.000 els aporta el Patronat de Turisme; una suma a la que se han d'afegir ajudes en espècie.

Seran cinc dies d’espectacle en els que es desenvoluparan competicions de diferents categories i estils, i on hi participaran ballarins de nivell nacional e internacional. A més el divendres dia 4 tindrà lloc la celebració del VI Team Match per Comunitats Autònomiques, amb la participació de les Autonomies de Catalunya, Euskadi, València, Madrid, Castella la Mancha, Aragí, Balears i Galícia.

Les instal.lacions del Pavelló Municipal d’Esports de Salou seran la seu de les competicions de ball , preparades en 4 pistes de ball diferenciades per tal de poder donar cabuda a tots els participants. Les competicions seran retransmeses per a 11 televisions internacionals; a més d'altres autonòmiques.

El regidor de Turisme, Alberto del Hierro, ha explicat que:” estem molt contents de poder acollir un any més un esdeveniment d’aquestes característiques ja que implica una important reconeixement com a municipi i com a capital de la Costa Daurada iamb indubtable ressò mediàtic”. Per la seva part, l'alcalde Pere Granados, ha recordat com “és una aposta d'aquest govern mantenir i potenciar aquest tipus d'esdeveniments multitudinaris per tal de potenciar la temporada baixa”. De fet, com ha recordat “hem viscut el rrally Catalunya-Costa Daurada, a més del campionat mundial de supermoto i ara, aquest spanish open de balls”, el qual és un gran esdeveniment esportiu .

Com cada any, es gravaran un total de 4 a 6 programes de televisió que seran emesos per diferents canals. L’organització preveu una participació d’unes 1800 parelles, 3600 participants, a més del nombrós públic que acompanya aquest esdeveniment. Es per això que per aquest pont de desembre s’espera una afluència d’uns 7000 visitants al municipi. Aquests s'allotjaran a tres hotels del municipi a més de fer servir altres infrastructures d'allotjament, com ara apartaments, segons ha avançat Mas.

Document Actions