Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull un Campionat nacional de Cal·listènia i Streetworkout, aquest dissabte

Se celebrarà al Parc BarmaniaPro de la platja de Llevant, des de les 10.30 fins a les 19.30 h

dijous 16 novembre 2023

Salou acull aquest dissabte, 18 de noviembre, un Campionat nacional de Cal·listènia i Streetworkout al Parc BarmaniaPro de la platja de Llevant.

El programa s’iniciarà a les 10.30 i fins a les 13 h hi haurà rondes classificatòries. La zona de “Freestyle o estil lliure” estarà reservada als competidors. De 13 a 15 h, hi haurà la possibilitat de poder provar tots els elements, especialment, per a les persones que vulguin conèixer aquest esport. De 15 a 19 h, es realitzaran “batalles” d’atletes classificats i la zona tornarà a estar tancada a competidors. I a les 19.30 h, tindrà lloc el lliurament de premis als guanyadors.

L’organització d’aquest esdeveniment és a càrrec del Patronat Municipal de Turisme i l’Ajuntament de Salou. A més, hi participen Venom Battles i MarManiaPro, i diversos col·laboradors.

El parc BarmaniaPro de Salou ha estat dissenyat i personalitzat seguint les directrius esportives i les necessitats de l’Ajuntament de Salou, així com del grup d’esportistes de cal·listènia que s’entrenaven prèviament a la zona de la platja de Llevant.

Es tracta d’un projecte concebut per acollir una instal·lació de cal·listènia professional, adequada per a totes les edats i els nivells esportius. Aquest conjunt està format per diverses zones d’entrenament.

En primer lloc, hi ha una àrea inicial d’exercicis d’entrenament bàsic que inclou escala sueca, banc i abdominal, estació multiagafament, estació triple d’empenta i estació de barres de dominades.

En una segona zona, s’ha habilitat una àrea de competició que compta amb barres de dominades de diverses longituds i alçades, zones de paral·leles i pole dance.

Aquest disseny integral cerca satisfer les necessitats, tant dels que busquen un entrenament més bàsic, com dels competidors més experimentats, creant un espai versàtil i complet per a la pràctica de la cal·listènia.

 

Document Actions