Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull un curs internacional d’arts marcials tradicionals japoneses

Els propers dies 15, 16 i 17 d’octubre tindrà lloc al pavelló Cap Salou el primer curs d’aquestes característiques al Municipi que atraurà participants de tota Europa

dimecres 13 octubre 2010

Els propers dies 15, 16, 17 d'octubre tindrà lloc al PAVELLÓ "Cap Salou" (carrer Fonoll s / n), un curs internacional de la Federació Mundial de Nihon Taijitsu / Nihon Jujitsu i disciplines afins, organitzat per La Associació Budo Shin Costa Daurada conjuntament amb la AESNI, i impartit pel mestre Roland Hernáez 10 Dan de la disciplina.
Es tracta d'un curs multidisciplinari de N. Taijitsu / Jujitsu (mètode de defensa personal japonès); Karate jitsu / kyu (estil de karate que dóna un èmfasi en els punts de pressió i la defensa personal); tanb jutsu (pal curt japonès); Aikijitsu (escola antiga dels samurais ); i intervenció policial, organitzat per la Budo Shin Costa Daurada conjuntament amb la AESNIT.

És el primer curs d'aquestes característiques que tindrà lloc a la Costa Daurada i els organitzadors esperen una gran afluència de participants de tota Europa i de públic interessat en practicar i conèixer aquestes disciplines tradicionals. Aquest curs comptarà amb la presència del el mestre fundador Roland Hernáez 10 º Dan.

Al llarg dels tres dies que durarà el curs es treballarà intensament totes aquestes disciplines marcials, que seran dirigides per reconeguts professors de cadascuna d'elles. La cerimònia de tancament del curs Internacional de la Federació Mundial de Nihon Taijitsu / Nihon Jujitsu i disciplines afins, serà el diumenge dia 17 d'octubre, a les 12,00 h. al pavelló "Cap Salou" amb la presència de l'alcalde de Salou, Pere Granados, el regidor d'esports, David Ninyà , el principal mestre Sr Roland Hernáez fundador i el president d'aquesta federació Sr Patrrick Malefant.

Document Actions