Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull un esdeveniment que reuneix els més importants creadors de contingut de viatges d'Espanya

dijous 29 setembre 2022

Es tracta d'una formació d'alt rendiment, amb ponències de primer nivell i tallers als quals hi assistiran, gairebé, 100 convidats

L'esdeveniment, ´'IATI Academy & friends', que és organitzat per IATI Seguros i compta amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme de Salou, se celebra els pròxims dies 1 i 2 d'octubre

 

Ja no hi ha cap dubte que la formació al segle XXI és més important que mai. Molt més, quan parlem d'entorns tecnològics i digitals. En aquest context neix ‘IATI Academy & friends´, un esdeveniment de formació d'alt rendiment que reunirà aquest cap de setmana a Salou els més rellevants creadors de contingut de viatges d'Espanya, que sumen més d’3,5 milions de seguidors a les xarxes socials.

En total, seran gairebé 100 convidats els que assisteixin a diferents ponències i tallers de primer nivell, impartits per alguns referents del sector al Teatre Auditori de Salou (TAS). A les jornades, hi participaran Soraya Castellanos, líder de mercat per a Espanya de Tik Tok, o Daniel Nuñez, Product marketing manager de Meta (Facebook o Instagram, entre d’altres) per a parlar sobre cap a on van les xarxes socials. També intervindrà Alfonso Alcántara, un dels conferenciants motivadors més rellevants d'Espanya. A a la tarda, s'han previst diversos workshops, a càrrec d'Amparo Cantalicio, experta en màrqueting digital; Phil González, creador de la comunitat Igers; i José Luis Losa, expert en comunicació personal. A l'acte, també hi participaran els artistes locals de l’Art Club Salou.

Aquesta nova iniciativa és organitzada per IATI Seguros, pioners en la contractació d'assegurances de viatges online i en l'aposta pels creadors de contingut de viatges a Espanya.

“Tenim un clar compromís de suport al talent i a l'excel·lència en la comunicació digital de viatges. Només apostant per la formació de qualitat, com hem fet amb el projecte IATI Academy, es pot continuar creixent”, finalitza Alfonso Calzado, CEO de l'empresa.

Per la seva banda, l’alcalde i president del Patronat de Turisme de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància de la comunicació digital en el sector turístic, per tal d’arribar a diversos targets o públics objectius. Així mateix, ha agraït que s’hagi escollit la capital de la Costa Daurada per a l’organització de la trobada.

Aquesta agenda acadèmica es completa durant el cap de setmana amb diverses activitats organitzades pel Patronat Municipal de Turisme de Salou, col·laborador de l'esdeveniment.

Demà divendres tindrà lloc el sopar de benvinguda al Club Nàutic Salou.

Per dissabte a la nit s'ha preparat un còctel a Flash Back, la sala de festes més veterana de la província. Per diumenge està previst que els creadors de contingut coneguin la ciutat en un passeig panoràmic amb trenet turístic i gaudir d'una activitat saludable a l'aire lliure, en una de les platges més icòniques del municipi: la platja Llarga. Per part seva, els participants s'allotjaran a l'Hotel Blaumar, l'Hotel Casablanca i l'Hotel Regente Aragón.

La web oficial de l'esdeveniment del projecte: https://www.iatiacademy.com/

Document Actions