Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull un press-trip per promoure el turisme de proximitat

divendres 08 agost 2014

Un grup de cinc periodistes van visitar del 4 al 6 d’agost per tal de conèixer de primera mà el municipi i la seva oferta turística
 

 
Un grup de cinc periodistes van visitar Salou, del 4 al 6 d’agost,  per tal de conèixer de primera mà el municipi i la seva oferta turística. Els periodistes van poder descobrir les diferents activitats nàutiques que Salou ofereix als turistes, oferta gastronòmica, serveis i propostes pel turisme familiar i també oferta en turisme esportiu com el golf.
 
El grup de periodistes van visitar, entre d’altres espais, el parc temàtic de PortAventura i van poder descobrir el nou espectacle de Kooza del Circ du Soleil. També van recòrrer les instal.lacions del complex Lumine Beach Club. L’equip d’informadors especialitzats van poder veure l’Espectacle de les Fonts Cibernètiques, visitar van descubrir la restauració del municipi i la oferta d’oci nocturn. El regidor de Turisme, Benet Presas, juntament amb la gerent Maria Targa van ser els encarregats de explicar-los els atractius i característiques de la destinació.
 
Els periodistes que han participat en aquest press-trip es dediquen a crear continguts pels diferents mitjans de comunicació de repercussió nacional. Per exemple, Qtravel, és un portal  de viatges i turisme que publica les novetats del sector turístic d’interès per al consumidor final i combina continguts de viatges clàssics amb les últimes tendències en destins adaptant-se als nous perfils de viatgers.  Abc viajes és també un dels magazines turístics més coneguts a nivell nacional.  En el grup també va estar present Las Provincias, diari d’informació general de la Comunitat Valenciana. També va participar Viajares, blog de turisme d’informació sobre viatges amb nens, turisme familiar, amb continguts sobre destins, escapades i caps de setmana. 

Galeria d'imatges

press_trip.jpg
press_trip.jpg

Document Actions