Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull un seminari de primers auxilis a l’esport

Aquest curs es realitzarà els propers dies 12 de maig de 2011 de 13.30 a 20.30 hores i el dijous 19 de maig de 2011 en el mateix horari.

dimecres 20 abril 2011

La Creu Roja juntament amb el suport de l’Ajuntament de Salou realitza un seminari de primers auxilis a l’esport  amb l’objectiu de facilitar els coneixements més elementals per actuar davant una emergència durant la pràctica esportiva.  Aquest curs  es realitzarà els propers dies 12 de maig de 2011 de 13.30 a 20.30 hores i el dijous 19 de maig de 2011 en el mateix horari.
En aquest curs s’ensenyarà les principals pautes de com s’ha d’actuar davant una urgència ja sigui per accident o malaltia, durant la pràctica d’activitats lúdiques o esportives no professionals per poder afrontar amb la màxima seguretat els decisius primers minuts.
Les inscripcions a aquest seminari podran realitzar-se a la Piscina Municipal d’Esports i el Consell Esportiu del Tarragonès. La data límit d’inscripció serà el proper 5 de maig amb un import de 17 euros.  Opcionalment, hi haurà la possibilitat d’adquirir una guia de fàcil comprensió amb imatges facilitadores i punts de què fer i què no fer, així com un interessant capítol de prevenció d’accidents més freqüents a la pràctica esportiva.
En finalitzar, es lliurarà una certificació d’assistència signada per Creu Roja Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès. 

Document Actions