Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull un torneig de futbol que promou la integració i la diversitat

Salou acull, aquest dissabte, 10 de febrer, un Torneig de Futbol Intercultural, un esdeveniment de caire solidari que promou la diversitat, i que té com a objectiu la recollida d’aliments a favor de Càritas, Creu Roja i Eluzai

dimecres 07 febrer 2024

Vuit entitats de diferents cultures són les responsables de l’organització, amb el suport de les regidories de Nova Ciutadania i Interculturalitat, i Esports de l’Ajuntament de Salou.

Una altra finalitat, a banda del vessant solidari, és fomentar la integració i l’entreteniment entre comunitats diverses, sent una oportunitat per posar en valor la riquesa cultural de Salou, que acull persones residents de 101 nacionalitats, contribuint, així, a la formació d’un teixit social viu, dinàmic i divers.

Aquest torneig, que tindrà lloc al Camp de Futbol Municipal, de 9.30 a 16 h, és un exemple de cooperació i unitat entre persones de diferents ètnies i nacionalitats. En aquest sentit, hi participen residents a Salou provinents d’Ucraïna, Argentina, Senegal, Bolívia, Espanya, Brasil i Catalunya, entre d’altres.

 

Document Actions