Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull una exposició itinerant del Servei Català de Trànsit

La campanya se centrarà en els tres principals factors concurrents de l’accidentalitat, com són la velocitat, l’alcohol i els sistemes de seguretat passiva

dimecres 18 agost 2010

El municipi de Salou acollirà demà, dia 19 d’agost, una campanya divulgativa que mostrarà quina ha estat l’evolució dels comportaments i les actituds dels ciutadans en la darrera dècada respecte a la seguretat viària i als accidents de tràntis. La campanya se centrarà en els tres principals factors concurrents de l’accidentalitat, com són la velocitat, l’alcohol i els sistemes de seguretat passiva.

Aquesta iniciativa es materialitza en una exposició itinerant, la qual inclourà diverses activitats interactives i participatives (jocs, projecció de vídeos, escriptura de missatges relacionats amb la seguretat viària, etc.) vinculades directament als principals factors que influeixen en la sinistralitat a la carretera. L’exposició, que estarà situada a la Plaça de les Comunitats Autonomes d’11.30h a 14.30h i de 16.30h a 21.30h, vol reflectir el canvi actitudinal i cultural dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya en els darrers anys respecte a la mobilitat i a la conducció; un canvi que s’ha assolit gràcies a les polítiques públiques aplicades per totes les administracions, entre elles les administracions locals, i entre les quals han tingut un pes molt important la sensibilització, l’educació i la formació viària de la ciutadania.

El Regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Alberto del Hierro, ha explicat que: “des dels ens locals treballem de forma insistent per trobar mesures adequades per afrontar la lluita incansable que compartim tots contra la sinistralitat i la mortalitat a la xarxa viària de Catalunya. És per aquest motiu que ens volem implicar directament en aquesta campanya, acollint l’exposició itinerant durant un dia al nostre municipi, amb l'objectiu que arribi a la població autòctona i a la que ens visita durant les vacances d’estiu”.

 

 

Galeria d'imatges

8520-after.jpg

Document Actions