Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull una jornada sobre la relació entre l’atenció primària i l’hospitalària al sud de Catalunya

El regidor de Salut Pública i Qualitat Ambiental, ha inaugurat les sessions

divendres 22 juny 2012

A Salou es debat avui sobre sanitat. A la sala Costa Daurada s’ha programat la primera Jornada d'Intercanvi d'Experiències i Estratègies de Futur amb el lema ‘Quan l’entorn ens dóna una oportunitat’, organitzada per l'Institut Català de la Salut (ICS) al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de fomentar el treball conjunt i la coordinació assistencial entre l'atenció primària i l'atenció hospitalària en les deu comarques del sud de Catalunya per tal de millorar l’assistència que es dóna a la ciutadania.

A l’acte inaugural, el regidor de Salut Pública i Qualitat Ambiental de l’Ajuntament, Ramon Pascual, ha comentat que “la posada en comú i l’intercanvi de les diverses iniciatives, accions i experiències, sigui en el camp que sigui, esdevenen clau per coordinar esforços i objectius, per fomentar el treball en equip, i per traçar en definitiva fulls de ruta i estratègies compartides encaminades a millorar un servei a la ciutadania”. Pascual, ha afegit que “des del punt de vista local, que en aquesta estratègia de futur crec que tots plegats hem de contemplar i hem de seguir apostant per una estreta col·laboració entre les àrees bàsiques de salut i l’administració local, perquè d’aquesta bona disposició i sintonia neix el grau d’implicació necessària per assolir la màxima qualitat de l’atenció sanitària. I podem posar com exemple el cas de Salou, on sempre hi ha hagut un grau de complicitat elevat entre l’Ajuntament i l’ABS”. Pascual, ha conclòs la seva intervenció posant dues estratègies de futur aplicades a Salou que avui han donat els seus fruits; d’una banda, l’aposta per mercats russos fa prop de vint anys i, l’altra, l’aposta fa quasi una dècada pels sistemes de qualitat a les platges del municipi.

A l’acte inaugural, també han intervingut l’investigador col·laborador de l’Institut d’Investigació sanitària Pere Virgili, Xabier Ansa; el delegat de Salut a Terres de l’Ebre, Albert Gómez, i el gerent territorial de l’ICS, Julio García Prieto.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
premsa.JPG

Document Actions