Salou acull una reunió amb els directius de compres de les principals cadenes hoteleres del municipi
dijous 10 abril 2014
El regidor de Turisme, Benet Presas, ha donat la benvinguda a la trobada que ha tingut com a ponents PortAventura; H10 hotels; Best Hotels i Ohtels
La biblioteca del Club Nàutic de Salou ha estat l’escenari aquest matí d’un esmorzar de treball per explicar les experiències empresarials d’algunes de les grans cadenes hoteleres del municipi. La trobada, organitzada per la revista especialitzada Restauración News, ha comptat amb la presència del regidor de Turisme, Benet Presas, per donar la benvinguda tant a l’equip de ponents com als més de trenta assistents, la majoria d’ells càrrecs directius d’empreses de restauració i alimentació especialitzades en hostaleria d’arreu d’Espanya. El regidor de Turisme s’ha mostrat molt satisfet pel fet de ser la ciutat que acull aquesta trobada de petit format però amb ponents de primer nivell representants de grans cadenes com H10; Best Hotels, Ohtels i també amb PortAventura.
Aquesta trobada, presentada per Mario Cañizal, editor associat de la revista, ha tractat de models de negoci, de la política de compres, sobre la relació amb els proveïdors: aliances, desenvolupament de producte, cobranding ... i altres plans de futur que puguin afectar la política de F&B i oferta gastronòmica al país. PortAventura ha encetat el torn d’exposició explicant, en primer lloc, els detalls sobre el parc i la política d’expansió, i, posteriorment, l’assessor del Comitè Executiu i director d’Operacions de PortAventura, Giovanni Módena, ha parlat de la diversificació de l’oferta del parc en serveis de restauració amb 56 punts de venda i amb una política de recursos humans a les àrees de restauració que va dels 700 als 1400 treballadors, entre d’altres detalls.
Un cop fetes les exposicions s’ha obert un col·loqui amb els assistents al voltant del comentat per tots els oradors.