Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou acull una trobada d’exjugadors del Barça majors de 65 anys

dimecres 18 maig 2016

L’alcalde ha estat l’encarregat de donar-los la benvinguda i els agraït haver escollit el municipi

Aquesta tarda, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb diversos membres de la corporació, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a la “Folga 65/2016” de la Fundació Barça Veterans, en una recepció en el saló de plens.

L’alcalde, ha volgut destacar la feina que fa la Fundació Barça Veterans, realitza una labor social, solidària, d’atenció i d’ajuda molt important a exjugadors del Barça que ho necessitin.

La trobada servirà per tal de retrobar-se i gaudir uns dies de la Capital de la Costa Daurada entre anècdotes i antics companys. Com a invitat d’honor cal destacar la presencia de Juan Seminario, al qual se li ha fet un reconeixement. Entre els assistents cal destacar Alfonseda, Basora II, Borras, Bustillo, Costas, Comas, Eladio, Fusté, Franch, Garriga, Jiménez, Laredo, Lucho, Romea, Martínez Alama, Mora, Olivella, Rexach, entre molts d’altres.

Remarcar que aquesta fundació i la seva activitat, projecta i dona a conèixer a la societat els valors i els principis de l’esport i el Barça, com ara l’esforç responsable, el treball en equip, l’esperit de superació i de col·laboració, la solidaritat, i el respecte mutu entre altres.

Galeria d'imatges

folga65.jpg
P1260465.JPG

Document Actions