Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou adjudica a l’empresa de supermercats Bon Preu la nova gran superfície comercial del municipi

L’alcalde destaca aquesta important inversió comercial que se suma a la que es materialitzarà a la Duana o al futur Eix Cívic

dimarts 07 agost 2012

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí  adjudicar a l’empresa Bon Preu el dret de superfície per a construir i explotar una gran superfície alimentària al municipi de Salou. El solar –de titularitat municipal- té 9.144,07 metres quadrats i la superfície total construïda serà de poc més de 12.000 metres, amb un total de 258 places d’aparcament.  Els terrenys on es construirà l’hipermercat estan situats al vial de Cavet número 11 a la cantonada amb el carrer Victòria dels Àngels 2 i suposarà per a les arques municipals un cànon inicial de 2’5 milions d’euros, a més d’un cànon anual de 50.000 euros actualitzant l’IPC al llarg de 40 anys.

A més, la inversió per part de l’empresa s’acosta als 12 milions d’euros. Per l’alcalde, Pere Granados, es tracta d’una bona notícia per a Salou ja que, en un context de crisi, pot ajudar a crear més ocupació al municipi i a complementar l’oferta de serveis. Es tracta, a més, d’una tendència a l’alça com destacava el batlle: “el sector privat local en conjunt ha fet inversions per valor d'uns 70 milions d'euros entre 2011 i 2012, a més d'haver atorgat unes 260 noves llicències per a l'obertura de comerços entre 2009 i 2011”, ha recordat Granados. En aquest sentit, a Salou també hi ha
 projectats nous espais i equipaments comercials que “sens dubte dinamitzaran el conjunt com el gran centre alimentari del vial del Cavet, o el previst del nou edifici de la Duana o la implantació d'una avinguda tipus "bulevard" al Eix Cívic, on avui ocupen les vies del tren i un cop estiguin desmantellades”. Pel que fa a l’Eix Cívic l’alcalde ha assenyalat que “la contemplem com una avinguda comercial i de serveis de qualitat que també dinamitzarà l'economia salouenca i suposarà un nou atractiu per al comerç de costa i per a clients de mercats emergents com el rus”.

En total l’hipermercat de Bon Preu a Salou comptarà amb una àmplia zona comercial d’alimentació; a més de material de neteja personal i de la llar i també un restaurant i una benzinera amb 10 sortidors i podria donar feina a entre 80 i 100 persones; i que aquesta xifra es podria augmentar d’unes 20 persones en temporada alta. El govern, a l’hora de concedir el concurs a aquesta empresa també ha valorat l’acord amb la borsa de treball municipal com a font per a la selecció dels futurs treballadors. “És per a nosaltres un punt bàsic; des del govern treballem fermament perquè les inversions repercuteixin en generar ocupació al municipi i per això estem les administracions; per ajudar a l’empresa privada a generar confiança”.

Galeria d'imatges

terrenys_cavet.JPG
sup_comercial03.jpg
vista_aria-lateral+aparcament.jpg
vista_lateral.jpg
terrenys_cavet.JPG
sup_comercial03.jpg
vista_aria-lateral+aparcament.jpg
vista_lateral.jpg

Document Actions