Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou adjudica les obres d’adaptació de l’Estadi de Futbol al terreny resultant de la nova canalització del Barranc de Barenys

dijous 16 març 2023

L’execució del projecte contempla la gespa artificial i instal·lació de reg per als camps de futbol 7 i futbol 11; instal·lacions; equipament esportiu; trasllat de graderies cobertes i tancaments de l’Estadi de Futbol; i lavabos prefabricats per al públic i mòduls prefabricats de serveis per consergeria i clubs esportius

 

L’Ajuntament de Salou ha adjudicat avui dijous les obres d’adaptació de l’Estadi de Futbol al terreny resultant de la nova canalització del Barranc de Barenys.

Cal destacar que, actualment, l’equipament té una antiguitat d’uns 45 anys, i, ateses les característiques del seu ús intensiu, així com la quantitat i diversitat d’actes esportius i no esportius que en ell s’han realitzat, fan que l’equipament tingui un grau d’envelliment elevat.

Per aquest motiu, l'alcalde Pere Granados ha destacat "aquesta gran obra esportiva com a una de les més importants per a la ciutadania, les entitats i clubs esportius de Salou, que podran gaudir d'una infraestructura de primer nivell, en un àmbit renovat i amb la màxima seguretat". 

Hi haurà una variació en la disposició del terreny, afectant, especialment, sobre gran part del tancat perimetral, sobre l’accés principal i aparcament; sobre les escomeses de serveis; sobre l’edifici de l’entrada principal que conté els lavabos del públic, la sala de fisioteràpia, el magatzem i consergeria; i sobre els camps de futbol 7 (un 30% de la superfície) i futbol 11 (un 50% del terreny), i de softbol; així com en les instal·lacions d’il·luminació, megafonia i contra-incendis d’hidrants soterrats.

El nou terreny resultant quedarà de la següent forma: es traslladarà el camp de futbol 7 actual a la ubicació de l’espai que permet la zona on actualment hi ha el camp de futbol 11; s’instal·larà el camp de futbol 11 a la part sud del terreny resultant; s’aprofitaran i s’instal·laran les graderies existents i la coberta, al camp de futbol 11. També, es realitzaran les noves proteccions perimetrals de tancat, passos d’obertura d’evacuació i tancaments interiors que delimitin la zona de públic i d’esportistes; i s’instal·laran els hidrants per contra-incendis. Així mateix, s’aprofitarà el material d’equipament esportiu, així com de les torres d’il·luminació, quadres elèctrics i focus d’il·luminació.

Document Actions