Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou agraeix la participació de les colles i entitats en la Festa Major 2011

L’alcalde i la regidora de Cultura i Festes han lliurat uns records de la festa en un acte multitudinari a la sala de plens

dimarts 15 març 2011

La sala de plens de l’Ajuntament de Salou s’ha omplert aquest vespre d’assistents en l’acte d’agraïment a les entitats i persones col•laboradores en la Festa Major 2011.  En total, una norantena de persones i representants d’entitats. L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, han estat els encarregats de lliurar els obsequis preparats per a l’ocasió; una figura en miniatura del Jaume I així com un DVD amb imatges de la Festa Major que recullen tots i cada un dels actes que s’han viscut en aquesta darrera celebració a Salou, així com una selecció d’altres moments festius del 2010. Les imatges posen de relleu l’elevada participació a tots i cadascun dels actes. Per la recepció hi han passat des dels representants de les colles; als membres que controlen la seguretat de les carretel•les; les persones que disparen el confetti als canons del Cós Blanc; les pubilles i hereu del municipi o, les entitats com les diferents AMPES, corals, elements del seguici festiu, entre un llarg etcètera i que sumen en total una vuitantena de reconeixements.

L’alcalde, Pere Granados, ha volgut  agrair a les entitats “l’esforç i el treball” per tirar endavant una festa participativa i va recordar que “les entitats sou l’ànima d’una societat dinàmica perquè és a través de les entitats i associacions que una societat es dinamitza, es mou i es projecta”. El batlle també ha estès els braços i va assegurar-los que “des de l’Ajuntament sempre rebreu el més incondicional suport si els vostres projectes i activitats van encaminats a servir als interessos generals i a donar una major cohesió social”. Per la seva part, la regidora Aguilera va reiterar l’agraïment a tots i cada un dels participants “per aconseguir entre tots fer una festa ben grossa i molt estimada per als salouencs”.
D’altra banda, la celebració també ha servit per fer l’acte de lliurament dels premis de la tercera edició de fotografia de la Festa Major 2011, un acte organitzat per l’Antena del Coneixement. Les obres estan exposades al passadís del TAS. La  guanyadora d’aquesta edició ha estat Esther Gómez Brull amb l'obra "Les acaballes de la Festa Major" i en la categoria B, d’estudiants de la URV ha estat Núria Soler Vergés amb l'obra "Somnis de Confetti".

Galeria d'imatges

DSC_8445.JPG
DSC_8445.JPG

Document Actions