Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, al costat dels emprenedors, ofereix crèdits per fomentar l’ocupació

S’ha signat un conveni amb Microbank de ‘La Caixa’ per concedir microcrèdits i préstecs de petita quantia per tal de fomentar l’activitat productiva, la creació d’ocupació i el desenvolupament personal i familiar

dimarts 12 gener 2010

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha firmat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou i Microbank de “la Caixa” pel qual s’estableix que el departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament oferirà informació, orientació, assessorament i ajuda per fomentar i donar suport a les persones emprenedores. Per la seva part, Microbank concedirà microcrèdits i préstecs de petita quantia, amb la finalitat de fomentar l’activitat productiva, la creació d’ocupació i el desenvolupament personal i familiar.

Aquests préstecs es dirigeixen a finançar projectes promoguts per persones físiques que, per les seves condicions econòmiques i socials, poden tenir dificultats d’accés al finançament bancari tradicional. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha explicat que: “totes dues parts considerem que es convenient de col·laborar per afavorir el finançament i promoció de les microempreses i el foment del treball autònom per tal d’afavorir la creació i consolidació d’ocupació”. A més el regidor ha afegit que: “l’objecte del conveni és establir línies de finançament afavorint la igualtat d’oportunitats, contribuir al desenvolupament del teixit productiu i contribuir al progrés social”.  

Per tot això s’atorgaran dos tipus de microcrèdits: els Microcrèdits socials, la finalitat dels quals seran projectes d’auto ocupació com l’inici de microempreses i iniciatives econòmiques i professionals amb un màxim de 15.000 euros (i un finançament del 95% de la inversió) i els Microcrèdits financers, la finalitat dels quals serà l’inici, consolidació o ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i iniciatives econòmiques i professionals amb un màxim de 25.000 euros (amb un màxim del 80% de la inversió).

Document Actions