Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, amb la celebració de Sant Jordi

Un any més, la plaça de Sant Jordi, es converteix en escenari dels actes culturals i festius. Demà, l’Escola de música organitza un concert solidari amb la llegenda de Sant Jordi com a protagonista

dimarts 23 abril 2013

La capital de la Costa Daurada celebra avui la diada de Sant Jordi sortint al carrer amb la fidel tradició de la venda de roses i llibres en les diferents parades d’entitats i també de partits polítics. A més d’una trentena d’estands –ubicats a la plaça de Sant Jordi- es poden comprar tot tipus de llibres, roses i també col·laborar en causes benèfiques a través de la venda d’articles relacionats amb Sant Jordi a les parades de Càritas, AFAS, Amadeu Pelegrí, entre d’altres... També hi ha un estand de la UEC o del Club Xic’s que ha repartit punts de llibre i globus entre les moltes escoles que han anat desfilant al llarg del matí i que han cantat i ballat amb l’espectacle de teatre musical per a públic in­fantil, “La divertida llegenda de Sant Jordi” a càrrec d’Alehop Productions. 

Al llarg d’aquesta tarda continuarà l’activitat a la plaça de Sant Jordi amb més entreteniment i actuacions; tallers de manualitats, entre d’altres.

Paral·lelament, l’Escola municipal de música de Salou (EMMS)  també  se suma als actes de Sant Jordi amb un concert benèfic Pro-Càritas a càrrec de l’orquestra de corda de l’Escola Municipal de Música de Salou on hi participen una vintena de nens i nenes que han estat treballant de valent per adaptar l’obra i també vestir-se per a l’ocasió. Aquest acte està programat per demà a les set de la tarda i els que hi vulguin participar hauran de donar sucre, oli de gira-sol, i cacau en pols com a recol·lecta per a l’entitat de Càritas de Salou. El concert –sobre la llegenda de Sant Jordi- tindrà lloc a la sala Xavier Turull de l’Escola Municipal de Música a partir de les set de la tarda.

A més, els actes relacionats amb la festa continuaran dijous, 25 d’abril, al Teatre Auditori de Salou - TAS (18.30 h) amb un concert a càrrec dels alumnes d’entre 4 i 7 anys de l’Escola Municipal de Música de Salou inter­pretant la cantata “El nen enamorat de la lluna” i l’actuació del Cor Infantil i Mitjà de l’Escola Mu­nicipal de Música de Salou. Ja divendres, 26 d’abril a la biblioteca Municipal de Salou ( 18.30 h) s’ha programat una vetllada Literario-Musical amb motiu dels 100 anys del naixement de Salvador Espriu, a càrrec de l’Escola Municipal del Música de Salou i dissabte, 27 d’abril, també a la biblioteca Municipal de Salou (11.00 h ) se celebrarà la Festa del Contes i la Lectura 2013 amb jocs, tallers i música per a petits i grans i amb un espectacle de titelles. Enguany dedicada als contes clàssics dels germans Grimm amb mo­tiu del bicentenari de la seva edició.

Galeria d'imatges

llegenda.JPG
saludant.JPG
nens.JPG
nens.JPG
llegenda.JPG
saludant.JPG

Document Actions