Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou amb la col•laboració de la Generalitat enceten una vegada més, una campanya de sensibilització contra la venda il•legal

La regidoria de Seguretat Ciutadana i la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, s’uneixen per conscienciar contra la venda no autoritzada al carrer i comptaran amb la col•laboració dels comerciants

divendres 22 juny 2012

La campanya de la Generalitat es titula ‘Digues no’ i es desplegarà aquest estiu pels diferents municipis turístics, coincidint amb la inauguració de la temporada estiuenca.

La regidoria de Seguretat  Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat i la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, amb la participació activa dels establiments comercials i la petita i mitjana empresa, informaran a clients i turistes de les raons per dir 'no' a la venda il·legal al carrer a través de tríptics informatius traduïts en diferents idiomes.

A més la Policia Local de Salou des del seu servei de proximitat a la ciutadania vigilarà i continuarà informant, ja que la venda no autoritzada pot ser objecte de sanció d’acord amb les ordenances municipals.

Són molts els motius per dir 'no' a la venda il·legal al carrer, però cal destacar els següents:

La venda il·legal pot posar en perill la salut i la seguretat dels consumidors i usuaris. Els productes que es venen són de baixa qualitat i sense garanties oficials.

Vulnera els drets de la propietat industrial i intel·lectual.

Perquè la controlen màfies i xarxes de delinqüència organitzada.

Genera competència deslleial i provoca el tancament de comerços, empreses i locals legalment establerts i la pèrdua dels corresponents llocs de treball.

Defrauden les arques públiques.

Ocupa l’espai públic, danya la imatge dels nostres municipis i dificulta la lliure circulació i que la població en gaudeixi.

Reyes Pino, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Mercats i Consum va destacar l’important paper dels comerciants i va agrair la seva col·laboració, “perquè des dels seus establiments i en reunions amb el col·lectiu s’han compromès a distribuir els tríptics per sensibilitzar i informar als clients de les nombroses raons per dir no a la venda il·legal”.

Marc Alarcón, regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, va assenyalar que “des de fa anys i amb bons resultats, la Policia Local de Salou treballa intensament per fer desaparèixer aquest tipus d’activitat il·legal. Aquesta campanya és una més de sensibilització que  es desplegarà aquest estiu per tot el municipi, i altres poblacions veïnes, amb l’objectiu de conscienciar a veïns i turistes dels motius per dir 'no' a la venda il·legal i per actuar tots plegats contra aquests productes falsificats que atempten contra la salut pública i la propietat industrial i intel·lectual”.

Galeria d'imatges

Foto_2.JPG
Foto_1.JPG
campanya.jpg
Foto_1.JPG
campanya.jpg
Foto_2.JPG

Document Actions