Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou amplia el pàrquing dissuasiu del carrer Pompeu Fabra, amb 100 places més

dijous 04 agost 2022

En total, l’aparcament, actualment, té una capacitat per a gairebé 200 vehicles; i ja es troba en funcionament

La tarifa és de 4 euros, per a tot el dia

 

L’Ajuntament de Salou ha ampliat la capacitat del pàrquing dissuasiu del carrer Pompeu Fabra, amb la incorporació de 100 noves places, que se sumen a les altres 90, ja existents.

L’aparcament ampliat es troba en ple funcionament. Els treballs d'adequació els han dut a terme  els operaris de la Brigada Municipal.

Cal destacar que aquest aparcament, els dies d’entre setmana, s’omple fins a un 70-75%; i, els caps de setmana, assoleix el 100% de la seva capacitat.

La tarifa per poder estacionar-hi és de 4 euros, per a tot el dia.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “la nostra voluntat és ampliar l’oferta existent de pàrquings dissuasius, especialment, a la perifèria del municipi, per tal d’alliberar els carrers de la presència de vehicles, i donar, d’aquesta manera, prioritat als vianants”.

Per la seva banda, el regidor d’Urbanisme, Marc Montagut, ha assenyalat que “aquest pàrquing sempre ha tingut molt bona acceptació per part dels visitants, d’acord amb la proximitat d’allotjaments turístics; per tant, la seva ampliació representarà un valor afegit a la zona”.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicat que “es preveu que al mes d’octubre s’hi duguin a terme els treballs d’asfaltat, millora de la il·luminació i la resta de serveis”; així com “la comunicació d’aquest pàrquing amb l’avinguda de La Pedrera, per tal de facilitar l’accés al mateix i millorar la mobilitat de la zona”.

 

Més aparcaments

Cal recordar que Salou compta amb altres 8 pàrquings dissuasius: el del carrer Joan Fuster, amb 219 places; el del c. Torremolinos, amb 210 places; el del carrer Berlín, de 173 places; el de l’avinguda Pau Casals, de 75 places; i el del c. Tauste, de 150 places.

També, el pàrquing Saba, a la plaça Corona d’Aragó, de 126 places; el Valtar, a Via Roma, de 219 places; i, per últim, el Lubasa, al carrer Logronyo, de 286 places.

Així mateix, Salou compta amb quatre pàrquings de caràcter gratuït: el de l’Escola Elisabeth, al carrer Montserrat Vayreda, amb 410 places; el d’Emprius, a l’autovia Salou – Reus, amb 320 places; el de Cap Salou, al c. Donzell Marí, de 50 places; i el recentment obert, al carrer del Terrer, amb 300 places.

Galeria d'imatges

IMG_3574.jpg
IMG_3582.jpg

Document Actions