Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou amplia la zona d’esbarjo per a gossos del parc de Manel Albinyana, per proporcionar-los més espai de gaudiment i sociabilització

divendres 19 maig 2023

La zona s’ha augmentat a gairebé 1.000 m²; i s’hi han habilitat quatre bancs de descans per a les persones propietàries, i una font adaptada per als gossos, amb aigua fresca. També, s’hi han col·locat papereres, per a la correcta gestió de residus

 

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Defensa i Protecció Animal, informa que ja es troba en funcionament la nova zona d'esbarjo per a gossos del parc Manuel Albinyana, la qual s’ha ampliat fins a gairebé 1.000 m², per tal que els canins tinguin a la seva disposició un espai molt més extens per al seu gaudiment i sociabilització.

Al seu interior, també s’hi han habilitat quatre bancs de descans per als propietaris, que es troben col·locats, de forma estratègica, sota l’ombra, perquè també puguin socialitzar amb la resta de persones.

Així mateix, s’hi han col·locat papereres, per a la correcta gestió de residus i per tal de mantenir neta tota la zona; i una font adaptada per als gossos, amb aigua fresca.

Cal destacar que, properament, s’hi preveu instal·lar jocs adaptats perquè els canins puguin potenciar la seva agilitat.

Galeria d'imatges

1.jpg
5.jpg
3.jpg
2.jpg

Document Actions