Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou anima a donar sang el proper dijous 27 de gener

Es tracta de la primera jornada del Banc de Sang i Teixits d’enguany al municipi

dimecres 19 gener 2011

El proper dijous dia 27 de gener una unitat mòbil del banc de Sang i Teixits amb el suport de l’Ajuntament de Salou, tindrà lloc un al passadís del Teatre Auditori de Salou per tal d’obtenir suficients reserves. Aquesta acció es realitza en el marc de la campanya ‘amb una vegada no n’hi ha prou’  que vol aconseguir un elevat nombre de participació i sensibilitzar de la necessitat de donar sang i captar nous donants.

Conjuntament amb l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès, s’ha previst que el dijous dia 27, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores del vespre es podran realitzar les donacions al punt establert.

Per poder donar sang, s’ha de tenir més de 18 anys, pesar més de 50 kg i no haver patit hepatitis després dels 12 anys.  No es necessari anar en dejú.  El Banc de Sang i Teixits és actualment l’únic banc de sang de Catalunya resultat d’unir tots els bancs del territori per fer front a l’increment dels requeriments tècnics i de seguretat. Les donacions fan que els bancs de sang puguin obtenir els components necessaris (glòbuls vermells, plaquetes, plasma, etc).

Document Actions