Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou anima a donar sang el proper divendres

Una unitat mòbil se situarà a la Via Roma, davant del Mercat de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores

dimarts 13 juliol 2010

El proper divendres una unitat mòbil del banc de Sang i Teixits amb el suport de l’Ajuntament de Salou, es situarà  a la Via Roma davant del Mercat per tal d’obtenir suficients reserves per afrontar l’estiu. Aquesta acció es realitza en el marc de la campanya ‘amb una vegada no n’hi ha prou’  que vol aconseguir un elevat nombre de participació i sensibilitzar de la necessitat de donar sang i captar nous donants.

Conjuntament amb l’Ajuntament de Salou i l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès, s’ha previst que el divendres dia 16, de 10 a 14hores i de 17 a 21 hores del vespre es podran realitzar les donacions al punt establert.

Per poder donar sang, s’ha de tenir més de 18 anys, pesar més de 50 kg i no haver patit hepatitis després dels 12 any6s.  No es necessari anar en dejú.  El Banc de Sang i Teixits és actualment l’únic banc de sang de Catalunya resultat d’unir tots els bancs del territori per fer front a l’increment dels requeriments tècnics i de seguretat. Les donacions fan que els bancs de sang puguin obtenir els components necessaris (glòbuls vermells, plaquetes, plasma, etc).

Document Actions