Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aposta pel turisme Pet-Friendly, amb serveis i instal·lacions adaptades per rebre visitants amb els seus animals de companyia

dijous 23 març 2023

Aquests propers dies 25 i 26 de març, el municipi celebrarà un cap de setmana Pet-Friendly, amb activitats diverses, com una trobada de famílies adoptants; una passejada pel Camí de Costa, amb un educador de gossos professional; una exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local; i dos tallers realitzats pel refugi d'animals, Les Set Cabretes

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, a través de l’Oficina d’Innovació de Producte Turístic, ha presentat, aquest migdia, el seu nou projecte ‘Salou Pet-Friendly’, que s’iniciarà amb un cap de setmana especial, aquests propers dies 25 i 26 de març.

L’objectiu del projecte és adaptar i posar a l’abast alguns serveis i instal·lacions per fer més còmode i atractiu el municipi per a aquells visitants que viatgen amb les seves mascotes, amb la voluntat de diversificar l’oferta i desestacionalitzar la temporada turística.

Així, a través dels canals de promoció del Patronat, els propietaris que viatgen amb animals de companyia podran informar-se sobre aquells allotjaments turístics adaptats, els centres veterinaris i establiments especialitzats, així com aquelles àrees lúdiques i espais públics destinats als animals de companyia per al seu descans, joc o a refrescar-se. En aquest cas és important que es compleixin i respectin les normes d’ús dels espais concrets i la normativa general sobre tinença d’animals.

Com que es tracta de l'inici del projecte es durà a terme una campanya de divulgació, amb la voluntat que es vagi incrementant l’oferta i més establiments turístics se sumin a la iniciativa. En aquest sentit, amb les activitats d’aquest cap de setmana es dona inici al projecte i remarcar que l’Ajuntament ja ha habilitat un espai refrescant pels animals de companyia a la platja de Llevant.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “fem una aposta pel turisme Pet-Friendly, per tal que Salou sigui també una destinació apropiada i apta per a aquelles famílies que viatgen amb la seva mascota”. Afegia que “suposa un nou pas endavant per consolidar-nos com a referent del turisme inclusiu; del treball d’adaptació i incorporació de serveis per a les necessitats i demandes d’una diversitat de visitants i facilitar la seva estada, ja que forma part del repte de desestacionalització”.

L'alcalde també ha fet referència a la importància del comportament cívic i responsable dels propietaris/àries d'animals, afirmant que és necessari que "es compleixin i respectin les normes d'ús dels espais concrets, així com la normativa general de tinença d'animals".

Ahir dimecres, l'alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Defensa i Protecció Animal, Beatriz Morer, van col·locar el distintiu 'Salou Pet-Friendly' a la porta principal de l'Ajuntament. També hi va ser present el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez.

 

Cap de setmana Pet-Friendly

Aquests propers dies, 25 i 26 de març, se celebrarà a Salou un cap de setmana Pet-Friendly, que inclou les següents activitats:

Aquest dissabte, 25 de març, tindrà lloc una trobada de famílies adoptants de gossos, amb l'Associació Golden Fran, a partir de les 10 h, a l’entorn de la Zona Esportiva de Platja de Llevant. 

Seguidament, a les 12 h, es farà una passejada popular amb gossos pel Camí de Costa de Salou, amb Víctor Torres, educador de gossos professional. La sortida serà des de l’entrada del Xalet Torremar. Cal apuntar-se, prèviament, a través de la plataforma Reserva Play (FES CLIC AQUÍ).

Aquest diumenge, l’entitat Les Set Cabretes, Refugi d’Animals de Granja, realitzarà dos tallers, un, de face painting (pinta-cares) d’animals, a partir de les 10:30 h.; i, l’altre, que consistirà en una gimcana Pet-Friendly, a les 12:30 h. Ambdues activitats es faran a la plaça de les Comunitats Autònomes, on es crearà, per aquest dia, un espai pet-friendly. Entrada lliure i gratuïta.

El mateix diumenge, 26 de març, a les 11 h, es durà a terme una exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local de Salou, amb la col·laboració de la Policia Local de Salou i l’Ajuntament de Salou, a la plaça de les Comunitats Autònomes, a l'esmentat espai de mascotes. Entrada lliure i gratuïta.

Galeria d'imatges

9.JPG
1.JPG
2.JPG
4.JPG
5.JPG
7.JPG
8.JPG

Document Actions