Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aposta per fer costat als emprenedors

dimecres 07 octubre 2009

El municipi acollirà unes Jornades sobre emprenedoria i creació d'empreses

Per primer cop la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Salou, juntament amb la Càtedra d'Emprenedoria i Creació d'Empreses de la URV han organitzat les primeres jornades per fomentar l'assessorament i la creació d'empreses a Salou 2009. Les jornades, com ha explicat el regidor de Promoció de Ciutat, Marc Montagut 'pretenen formar i donar suport, tant als nous emprenedors com als que ja tenen la seva pròpia empresa, i volen formar-se millor per tal de tirar endavant en millors condicions i més expectatives'. En aquest cas s'ha preparat un cicle de conferències de diversos professors de la facultat d'econòmiques i empresarials de la URV.

Les jornades començaran el dimarts dia 20 d'octubre a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de 17 a 19 hores amb la ponència de la Sra. Marta Zaragoza, Consultora de creació d'empreses, sòcia de CRISALIDA i consultora de la Universitat Oberta de Catalunya, que parlarà sobre: Qui pot ser emprenedor' (característiques i competències personals). Tot seguit de 19 a 21 hores el Sr. Txaber Allué, Consultor d'empreses, emprenedor i professor d'Organització de la Universitat Rovira i Virgili, tractarà de la idea al negoci: avaluació i viabilitat del projecte.

El següent dia de ponències serà el dilluns dia 26 d'octubre a la Sala Xavier Turull de l'Escola de Música de 17 a 19 hores amb la ponència del Sr. Sergio Martinez, Economista i consultor d'empreses, que aportarà als assistents les claus de com fer un pla d'empresa. Aspectes econòmics-financers i jurídics. A continuació de 19 a 21 hores el Dr. Pere Segarra, Director de la Càtedra de Foment de L'Emprenedoria i Creació d'Empreses de la URV, professor de màrqueting i consultor d'empreses, parlarà de com arribar al mercat (El pla de comercialització).

Les jornades compten amb la col·laboració del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, INICIA: per la creació d'empreses, i el Fons social europeu de la Unió Europea i que són gratuïtes per a tothom. Estan adreçades tant als emprenedors com als professionals dels diferents rams i sectors. Tots aquells que vulguin assistir a alguna de les ponències heu de confirmar la vostra assistència al telèfon 977 309 214, a melias@salou.org o mcapdevila@salou.org .

Document Actions