Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aposta per la implantació de cicles formatius duals de cara al proper curs

dijous 03 novembre 2016

Avui s’ha celebrat la taula mixta entre Ajuntament i Generalitat 

 

La taula mixta d’ensenyament, celebrada aquest matí a l’Ajuntament de Salou ha posat de manifest que el curs 2016-2017 ha començat amb normalitat al municipi. A més d’aspectes d’alumnat, matrícules i professorat també s’ha treballat en la implantació de la formació dual de cara al proper curs. En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha avançat que estem en converses amb el departament per implantar un seguit de projectes de formació dual que s’implantaran a Salou, previsiblement, de cara al proper any. “Salou ha agafat el camí de ser una destinació turística d’excel·lència i el que volem és formar als nostres professionals a casa perquè es quedin a treballar aquí”, deia. Per Granados “estem treballant en un increment de l’oferta de formació conjuntament amb el Departament i ara ens cal també implicar al sector professional a través de cicles formatius duals en el que les empreses hi participin activament també”.

 

Pel que fa a les dades del curs, la delegada Territorial d’Ensenyament, Sílvia Rodes, ha manifestat que l’inici de curs ha funcionat molt bé amb un 93% d’inscrits en l’escola que havien donat com a primera opció “perquè a Salou tenim uns projectes educatius fabulosos i treballen de manera molt personalitzada”. Rodes també ha explicat que malgrat que la tendència a Catalunya ha estat la d’una davallada en la població infantil de P3 d’un 30% a Salou no s’ha donat aquesta circumstància, i on hi ha una matrícula viva important “però estem tranquils per acollir vacants en funció dels fluxos habituals al municipi”.

Aquest curs, segons Rodes, hi ha hagut un increment significatiu de l’alumnat que està cursant FP i que arriba fins al 277 alumnes; i 15 més que formen part d’un programa de Formació i Inserció; mentre que a l’escola oficial d’idiomes han arribat a matricular-se fins a 355 persones. En total a infantil i primària hi ha inscrits fins a 2.410 alumnes i 1.248  són els alumnes que hi ha a ESO i BAT.

Galeria d'imatges

ensenyament.jpg
P1290957.JPG

Document Actions