Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aposta per les noves tecnologies per consultar expedients

dimarts 28 juliol 2009

L'Ajuntament de Salou crea un nou sistema per consultar expedients des del mòbil

L'Ajuntament de Salou ha estat beneficiari d'una subvenció atorgada pel Ministeri d'Industria, Turisme i Comerç, dotada amb 236.861 euros, que seran destinats a la posada en marcha de 'l'expedient digital' i altres sistemes que permetran facilitar l'accés als expedients a traves del telefon mòbil.
L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que:' la implantació de l'expedient digital beneficiarà als ciutadans perque els estalviarà desplaçaments i les llargues cues'. Cada vei de Salou podra, per exemple, consultar les seves multes o rebuts, i també pagar-los sense moure's de casa.

Aquest projecte està pensat des del seu origen per obtenir productes que puguin ser exportables a qualsevol entorn i utilitzats tant en els ajuntaments que cooperen en la seva execució, com per ser utilitzats per qualsevol administració espanyola que ho desitgi, en base a un concepte de transferencia tecnologica potenciat des del Ministeri de Política Territorial.

La seva execució entra dins el Pla Avança 2, del Ministeri d'Industria. La participació en el projecte es concretarà amb la firma d'un conveni de col.laboració entre els ajuntaments que formen part del projecte en el que Salou asumirà el 25%.

Document Actions