Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aposta per l'esport escolar

dimarts 13 octubre 2009

L'Àrea d'esports firma un conveni amb les escoles Santa Maria del Mar, Europa, Salou, Vora Mar i Elisabeth pel programa de natació escolar 09/10

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Salou ha firmat un conveni de col·laboració amb les escoles Santa Maria del Mar, Europa, Salou, Vora Mar i Elisabeth per tal de desenvolupar un programa de natació escolar de cara al curs 2009/2010 adreçat als alumnes de segons de primària dels diferents centres, uns 250 nens en total. La durada d'aquest conveni serà des del dia 5 d'octubre de 2009 fins al 28 de maig del 2010, coincidint amb el de l'activitat. L'Alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que: 'és molt important que els joves s'impliquin en l'esport des de ben petits i amb aquest conveni els hi volem donar la possibilitat de gaudir d'un esport tan complert com es la natació'.

Les classes s'oferiran a la Piscina Municipal de Salou i coincidirà amb la durada del curs escolar, respectant els períodes lectius i de vacances. Les classes seran d'1 hora setmanal per classe i curs. Els alumnes comptaran amb monitors de natació degudament acreditats i titulats. A més dels monitors els alumnes estaran vigilats en tot moment pels socorristes que presten els seus serveis a la Piscina Municipal de Salou.

El Regidor d'Esports, David Ninyà, ha declarat que: 'volem potenciar l'ensenyament de la natació en l'àmbit escolar per tal de fomentar l'aprenentatge d'aquest esport i fer-ho amb la seguretat i els coneixements tècnics mínims per garantir un desenvolupament correcte de la natació en qualsevol dels medis aquàtics, ja sigui al mar o a la piscina'.

Document Actions