Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aposta per un estiu ple d’activitats d’oci, culturals i esportives en una àmplia agenda per a totes les edats

dilluns 06 juliol 2015

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el XXVII Dia d’Euskadi dins el marc de les festes d’entitats

 

Espectacles al carrer, havaneres, festes majors de barris, festes regionals, concerts, campionats esportius, cicles de cinema, exposicions, mercadet d’artesania, passarel·la de moda, activitats comercials, activitats solidàries... aquestes i moltes més propostes formen part de les activitats que la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ja té dissenyades en un fulletó informatiu que s’ha distribuït per diversos punts del municipi. En aquest, es recullen les línies mestres per a les principals activitats lúdiques i festives d’aquest estiu.

 

La programació inclou un ventall molt ampli de propostes per tal d’arribar a públics de totes les edats i amb gustos diversos. En total hi ha quasi un centenar d’activitats, com ha explicat la regidora de l’àrea, Mª José Rodríguez, qui ha destacat la feina conjunta i transversal que es du a terme tant amb altres àrees municipals com Comerç i Promoció de Ciutat, Joventut, Esports o Infància i amb les entitats i associacions salouenques.

 

La regidora ha assegurat que “mantenim a l’agenda espectacles que ens funcionen molt bé i que tenen una gran acceptació, sempre apostant per la cultura, la qualitat i la dinamització d’activitats al carrer”. Pels joves també hi ha una bona dosis d’activitats tant esportives com musicals; entre ells una nova edició del festival Andén Zero amb l’actuació dels DJ’s locals, grups de ball i grups musicals de Salou serà una de les dates adreçades als més joves. Mª José Rodríguez, també ha volgut referir-se –sense desvetllar els detalls de les Nits Daurades d’enguany- el gran concert que s’ha contractat per aquest estiu i que acompanyarà les nits d’agost: Fito&fitipaldis. Així, com les novetats del Vermut cultural al jardí de la biblioteca i l’obertura de portes del Museu d’Esmalt Contemporani coincidint amb el 25 aniversari.

 

Dins en el marc de l’agenda d’estiu, aquest cap de setmana s’ha celebrat el XXVII Dia d’Euskadi amb un seguit d’activitats organitzades pel Centro Vasco Txoko Lagun Artea, que han inclòs una cercavila i activitats tradicionals i gastronòmiques com el Pintxo-Pote, l’Arresku d’Honor o el Kirolak que van aplegar centenars de curiosos a la plaça de les Comunitats Autònomes del municipi.

 

D’altra banda, el proper 10 de juliol començarà el cicle de Cinema a l’aire lliure que de manera itinerant projectarà les últimes estrenes cinematogràfiques. També es reprograma el cicle d’havaneres que començarà el proper 27 de juliol junt amb una trobada d’havaneres el proper 8 d’agost.

 

A nivell esportiu, una infinitat d’activitats es desenvoluparan en els nombrosos espais de la ciutat habilitats per ells.  D’altra banda, l’Associació Comercial 365 dies i la Regidoria de Comerç impulsen el Fira ‘Fora Stocks’ que tindrà lloc els dies 11 i 12 de juliol, els dies 22 i 23 d’agost i la ‘low cost’ 20 i 12 de setembre.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

euskadi.jpg
P1170505.JPG
P1170564.JPG

Document Actions