Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aposta perquè els joves de les escoles coneguin els esports nàutics a través del programa ‘Acosta’t al mar’

dimecres 08 juny 2016

Avui s’han iniciat en l’esport nàutic els joves de l’escola Europa de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Nàutic de Salou que facilita l’accés a l’esport vinculat al mar als alumnes de les cinc escoles del municipi. Es tracta del projecte ‘Acosta’t al mar’, amb el que un any més, es promociona la vela i els esports nàutics entre els més joves del municipi. Avui, els alumnes de l’escola Europa han estat els encarregats de començar les classes al club nàutic de Salou on han practicat kayac.

El programa s’emmarca en horari lectiu dels centres educatius i s’adreça als alumnes de les escoles que hi vulguin participar (Escola Europa, Escola Santa Maria del Mar, escola Salou i Escola Vora Mar, així com l’Escola Elisabeth i els alumnes de la UEC).

Granados, ha explicat que “per nosaltres és molt important aquest programa que promou l’esport entre els nostres joves i apropa totes les possibilitats que ofereix el mar tan pel que fa a gaudir de l’esport i el lleure com en el foment dels valors educatius”.  Aquestes activitats  s’inclouen dins de l’àrea d’educació física i d’esports, àrea de les ciències socials, ciències experimentals, matemàtiques o tecnologia... treballant aspectes com la transversalitat, la diversitat, l’entorn geogràfic o el desenvolupament de continguts procedimentals, conceptuals i actitudinals.

Properament visitaran les instal·lacions del Club Nàutic de Salou l’Escola Vora Mar, seguits del Santa Maria del Mar, l’escola Salou, els alumnes de la UEC i dels alumnes de l’escola Elisabeth que es durà a terme durant tot el mes de juny.

Galeria d'imatges

mar.jpg
P1260733.JPG
P1260727.JPG

Document Actions