Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aprova, al plenari extraordinari, el cartipàs per al Govern de 2023 al 2027

dimecres 28 juny 2023

Una àmplia majoria de regidors i regidores de la Corporació ha votat a favor de les retribucions i indemnitzacions econòmiques

 

El plenari extraordinari de Salou ha donat compte, avui dimecres, del cartipàs per al Govern del 2023 al 2027.

S’ha informat de la constitució dels grups municipals i de la designació dels diversos portaveus.

També s’ha donat compte dels decrets de l’alcaldia, nomenant les tinences d’alcaldia per part de l’alcalde Pere Granados, que recauen en les persones de Yeray Moreno (1r); Julia Gómez (2n); Cristina Berrio (3ra); Hèctor Maiquez (4rt); Beatriz Morer (5ena); Xavier Montalà (6è).

Així mateix, s'ha donat compte dels membres i la periodicitat de la Junta de Govern Local, que serà els dijous, no festius, a les 12 h; i delegacions de l’alcaldia a la Junta de Govern Local; delegacions i nomenament de president i vicepresident del Patronat Municipal de Turisme, que recauen en les persones de l’alcalde Pere Granados, i del regidor Hèctor Maiquez, respectivament.

El punt relatiu a la moció de l’alcaldia-presidència sobre el règim de les sessions plenàries ha estat aprovat per unanimitat, amb 20 vots. Els plens es realitzaran el darrer dimecres de cada mes, a les 12 hores.

La moció de l’alcaldia sobre la creació de comissions informatives també ha estat votada a favor, per unanimitat.

El següent punt, relatiu a la moció de l’alcaldia per nomenar representants de l’Ajuntament en diversos organismes ha estat aprovada amb 13 vots favorables (SUMEM PER SALOU-PSC, ERC i USAP); i ha tingut 5 abstencions i 2 vots en contra.

S’han aprovat els canvis a la plantilla i la relació de llocs de treball del personal eventual de l’Ajuntament, que corresponen a llocs de treball de confiança i /o assessorament especial. Aquest punt ha obtingut 13 vots a favor (SUMEM PER SALOU-PSC, ERC i USAP); 5 en contra, i 2 abstencions.

Finalment, ha estat aprovada la modificació de l’article 37.1 de les bases d’execució del pressupost, que fa referència a les retribucions i indemnitzacions econòmiques que percebran els regidors i regidores de la Corporació.

En aquest punt, 17 dels regidors i regidores de la Corporació (el 85%, SUMEM PER SALOU-PSC, ERC, PP, SEMPRE SALOU-ARA PL, i USAP) hi han votat a favor.

Galeria d'imatges

PLENARI EXTRAORDINARI MES DE JUNY 2023 HQ.jpg

Document Actions