Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aprova bonificacions, reduccions i exempcions pels usuaris de les instal·lacions esportives

dimecres 13 maig 2015

Es vol promoure i garantir l’accés de les persones en situació de dificultat social a les activitats esportives

La Junta de Govern Local, ha aprovat un seguit de mesures que pretenen afavorir l’ús de les instal·lacions esportives municipals en determinats supòsits. Així, donada la nova realitat que viu la societat amb un increment de situacions d’exclusió social, i porta implícita la necessitat de noves polítiques socials en relació amb els serveis públics que es presten des de les administracions locals.

Així, per tal d’afavorir la igualtat d’oportunitats en relació amb els serveis que es presten a les instal·lacions municipals esportives, s’ha establert un sistema que promogui i garanteixi l’accés dels ciutadans a les activitats esportives i a la pràctica de l’esport organitzat des de la Regidoria d’Esports tant al pavelló com a la piscina municipal.

Es per això que la Junta de Govern Local ha acordat que: quedin exempts de pagament de la taxa de la piscina municipal els menors de 0 a 5 anys sempre que vagin acompanyats d’un adult, els alumnes dels col·legis i centres d’ensenyament locals (quan participin al programa de natació a les escoles i instituts), i les persones amb alguna disminució física i psíquica com a mínim del 33% o superior, incloent malalts d’esclerosis múltiple que portin com a mínim 6 mesos empadronats al municipi.

Per altra banda, s’aplicaran bonificacions del 50% de la tarifa per l’ús de la piscina municipal a les persones que els hi sigui prescrit com a tractament la pràctica de l’exercici físic a la piscina municipal. Així com una bonificació del 10% de la tarifa a les famílies nombroses, monoparentals, infants socis del Club Xic’s i joves beneficiaris del Carnet Jove.

Per tal de gaudir d’aquestes bonificacions, s’haurà de presentar la corresponent sol·licitud reunint els requisits per a ser aplicades, petició la qual haurà de presentar-se abans de l’inici de l’activitat esportiva corresponent.

Les sol·licituds es revisaran al Departament d’Esports, qui verificarà que s’ha aportat la documentació requerida.

Tots els interessats han de presentar les sol·licituds al Registre Central de l’Ajuntament de Salou, a l’OAC situada a la planta baixa.

Galeria d'imatges

piscina.jpg
piscina_municipal_int05.jpg

Document Actions