Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aprova el projecte per a la renaturalització i adequació del tram del Camí de Ronda, al seu pas per la Punta del Po-Roig

dijous 21 desembre 2023

L’aprovació inicial del projecte d’obres ordinàries per a la renaturalització i adequació del tram del Camí de Ronda, al seu pas per la Punta del Po-Roig ha tingut lloc al plenari municipal i ha comptat amb el suport de l’equip de Govern, SUMEM PER SALOU-PSC, i ERC AM; i PP, Ara Pacte Local i USAP; mentre que Vox s’ha abstingut. Aquest projecte d’obres ordinàries té un pressupost base de licitació de 141.205,81 euros.

Així mateix, el plenari ha aprovat el Pla Normatiu Municipal per a l’exercici 2024, amb els vots afirmatius de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC -Equip de Govern- i les abstencions de Vox, PP, ARA Pacte Local i USAP.

El punt referent a l’eleccio del Jutge de Pau substitut del municipi de Salou per haver quedat vacant el càrrec s’ha aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques. 

El punt relatiu a prendre en consideració i aprovar inicialment la memòria per a la justificació de la conveniència i oportunitat de l’exercici de l’activitat econòmica de serveis funeraris, mitjançant la constitució d’una societat pública de caràcter supramunicipal i sotmetre l’expedient i la memòria a informació públic ha obtingut el suport de l’equip de Govern, SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM, a més de USAP; Vox hi ha votat en contra i PP i Ara Pacte Local s’ha abstingut.

Es tracta d’un acord de quatre municipis, Vila-seca, Constantí, Reus i Salou, que permetrà tenir un servei públic, amb una millora per a la ciutadania, amb preus més accessibles, que, segons el regidor de Gestió Econòmica, Yeray Moreno "esperem que sigui un èxit i que hi hagi més municipis que s’hi vulguin adherir”.

Al ple també s’ha aprovat la rectificació de l’inventari general de béns i drets de l’Ajuntament de Salou, anualitat 2023, amb els vots afirmatius de SUMEM PER SALOU-PSC, ERC-AM i Vox; mentre que PP, Ara Pacte Local i USAP s’han abstingut.

 

Desestimades les al·legacions a l’ordenança n. 1

Pel que fa a assumptes de serveis econòmics, s’han desestimat les al·legacions presentades pel Grup Municipal de Vox a les modificacions de l’ordenança fiscal número 1 reguladora de l’impost sobre béns immobles, amb els vots a favor de l’Equip de Govern i els vots en contra de Vox, PP, Ara Pacte Local i USAP.

També s’han desestimat les al·legacions presentades pel Grup Municipal de Vox a les modificacions de l’ordenança fiscal número 20 taxa per recollida, tractament i eliminació de residus, amb els vots a favor de SUMEM PER SALOU-PSC i ERC-AM, i els vots en contra de Vox, PP, Ara Pacte Local i USAP.

S’ha aprovat la concertació d’un préstec per finançament de les inversions corresponents a l’any 2023, amb el suport de l’equip de Govern i els vots en contra de l’oposició.

 

Aprovat per unanimitat, el conveni entre l'Ajuntament i les colles i entitats festives de Salou

I, per últim, s’ha aprovat, per unanimitat, el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou i les colles i entitats festives de Salou.

A l’apartat d’assumptes urgents, s’han desestimat les al·legacions presentades per l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre i aprovació definitiva de les modificacions de l’ordenança fiscal núm 1 reguladora de l’impost sobre béns imobles.

S’han desestimat les al·legacions presentades per l’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre i aprovació definitiva de les modificacions de l’ordenança fiscal número 20 taxa per recollida, tractament i eliminació de residus.

I s’ha aprovat, definitivament, les modificacions de l’ordenança fiscal número 15 taxa per ocupació del subsol, sòl i volada de la via pública. 

 

Document Actions