Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou aprova la signatura del contracte programa 2022-2025 per a la col·laboració entre la Generalitat i l’Ajuntament, en matèria de benestar i serveis socials

dimecres 27 juliol 2022

Al plenari municipal d'avui, també ha estat aprovat, amb els 15 vots a favor de SUMEM PER SALOU, PSC i ERC, i les cinc abstencions de C’s i PP, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Salou

El compte general 2021 de l’Ajuntament, el Patronat de Turisme i el Consorci del Centre Recreatiu i Turístic s’ha aprovat de forma definitiva

El plenari municipal celebrat avui a l’Ajuntament de Salou ha aprovat la signatura del contracte programa 2022-2025 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Salou, en matèria de Serveis Socials i altres programes relatius al benestar social. El punt ha tingut com a resultat de la votació, els vots a favor de SUMEM PER SALOU, PSC, ERC i C’s; i l’abstenció de PP.

Així mateix, ha estat aprovat, amb els 15 vots a favor de SUMEM PER SALOU, PSC i ERC, i les cinc abstencions de C’s i PP, el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Salou.

Pel que fa a assumptes d’hisenda i gestió econòmica, s’ha aprovat, de forma definitiva, el Compte General 2021 de l’Ajuntament de Salou, el Patronat de Turisme i el Consorci del Centre Recreatiu i Turístic. Aquest punt ha comptat amb els vots a favor de SUMEM PER SALOU i PSC; i les abstencions d’ERC, C’s i PP.

S’ha aprovat, per unanimitat, el conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, mitjançant el departament d'Educació, i l'Ajuntament de Salou, per a l'execució de les obres d'instal·lació d'un ascensor a l'escola Santa Maria del Mar d'aquest municipi.

En assumptes de gestió del territori, el plenari ha aprovat, unànimement, la remissió d’un acord a la Comissió Territorial d’Urbanisme del Camp de Tarragona, per tal de rectificar l’errada material detectada en el document de modificació puntual del POUM, referent a diversos aspectes de les ordenances urbanístiques que precisen actualització.

Pel que fa a assumptes de serveis generals, noves tecnologies i seguretat ciutadana, s’ha aprovat la ratificació de la modificació dels estatuts de la Mancomunitat Gestora de Recursos Hídrics dels municipis de Salou i de Vila-seca. S’ha aprovat amb els 11 vots favorables de SUMEM PER SALOU i PSC; el vot en contra de PP; i les 8 abstencions d’ERC i C’s.

També s’ha aprovat, inicialment, de forma unànime, el reglament municipal de treball a distància de l’Ajuntament de Salou.

Un altre dels punts de l'ordre del dia d'avui és que s’ha donat llum verda, per unanimitat, a la implantació d'una nova tarifa en el servei urbà de taxi prestat amb vehicles de més de cinc places, inclosa la de la persona que condueix.

 

Document Actions