Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou asfalta, íntegrament, diversos carrers del municipi, entre la plaça Europa i el carrer del Terrer

dimarts 28 febrer 2023

L’Ajuntament de Salou executa diverses obres de millora a la via pública. Així, en aquests moments, finalitza el procés d’asfaltat de diversos carrers, dins del lot de Ponent de les 7 zones en què s’ha dividit el municipi, per dur-hi a terme actuacions. Aquests carrers són: Louis Braille, J. V. Foix, Dra. Helena Maseras Ribera, Pujol Barberà, Terrer, Burguera i Birmingham


Es tracta de la segona fase d’arranjament d’aquestes vies públiques de Salou. La primera es va executar l’any 2019 i, en aquella ocasió, va consistir en l’adequació de les voreres.

L’alcalde Pere Granados ha explicat que “amb l’objectiu de millorar la imatge estètica i la qualitat del municipi, diversos carrers són objecte d’una renovació integral, amb intervencions de xoc; unes obres que avancen a bon ritme perquè puguem tenir uns serveis urbans moderns i augmentar la qualitat de vida de residents i visitants”.

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori i d’Habitatge, Marc Montagut, ha explicat que “aquestes actuacions són molt importants per a Salou, en el sentit que milloren la mobilitat i incrementen la comoditat de conductors i vianants; així com que possibiliten que es transformin els barris en espais més accessibles, atractius i moderns”.

Galeria d'imatges

IMG_5248 (1).jpg
IMG_5258.jpg
IMG_5263.jpg
IMG_5275.jpg

Document Actions