Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou automatitza les reserves i l'ús de les pistes de pàdel, situades al costat del Pavelló Salou Ponent

dimarts 03 maig 2022

S’incrementa l’horari d’obertura, cada dia, de dilluns a diumenge, des de les 8 h i fins a les 23 h. El preu és de 14 euros, per a una hora i 30 minuts

Cal reservar, prèviament, a través de la plataforma Reservaplay (fes clic AQUÍ)

 

La regidoria de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou automatitza les reserves i l'ús de les pistes de pàdel, situades al costat del Pavelló Salou Ponent. Gràcies a aquesta tecnologia, es podran fer servir sense la necessitat que cap persona les hagi d’obrir.

Així mateix, s’augmenta l’horari d’obertura, cada dia, de dilluns a diumenge, des de les 8 h i fins a les 23 h. El preu és de 14 euros, per a una hora i 30 minuts.

Cal reservar, prèviament, a través de la plataforma Reservaplay (fes clic AQUÍ).

Una vegada realitzada la reserva, l'usuari rebrà un codi que es necessitarà per poder obrir les pistes. Per accedir-hi és imprescindible vestuari i calçat esportiu. Estarà prohibit jugar sense samarreta i descalç. Es prohibeix, també, introduir patinets, bicicletes i materials que no estiguin relacionats amb el pàdel; i menjar dins de la instal·lació. Un cop finalitzat l’ús de la pista, caldrà tancar les portes.

L'alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament aquest nou sistema, atès que "aconsegueix que l'accés de la ciutadania a les pistes de pàdel sigui molt més autònom i àgil, gràcies al fet de poder reservar des d'un dispositiu mòbil, des de qualsevol indret".

El regidor de Foment de l'Esport, Daniel López, ha assenyalat que "l'objectiu principal és aconseguir un increment important d'usuaris a les instal·lacions de pàdel".

Cal dir que la zona estarà videovigilada, per garantir un bon ús de les instal·lacions. Els jugadors/es que no compleixin les normes establertes o el seu comportament no sigui adequat podran ser sancionats.

Més informació, al telèfon 977 30 92 10, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 17 a 20 h; i dissabte, de 10 a 13 h.

Document Actions